Kender du resteauranter som NO. 2, Mêlée, Köd, Sticks’n’Sushi, Søren K og Krogs? Allesammen anmelderroste restauranter, som er kendt for deres velsmagende mad.
<em>Vi vil gerne bidrage til, at færre mennesker dør af kræft og hjælpe de familier, der bliver berørte </em>
Nu kan alle københavnere se frem til at spise gourmet til en god pris, samtidig med, at man støtter en god sags tjeneste.
Det er tredje gang, at Spis & støt finder sted, og konceptet er et samarbejde mellem restauranterne, Kræftens Bekæmpelse og Dinnerbooking.com. For manden bag Michelin-restaurant Era Ora giver projektet god mening:
”Vi vil gerne bidrage til, at færre mennesker dør af kræft og hjælpe de familier, der bliver berørte - Spis & Støt giver os mulighed for at gøre noget aktivt og samtidig skabe ”awareness”. Og så er der bare noget helt særligt over kombinationen af god mad og et godt formål,” fortæller Elvio Milleri.
Gourmetmad for en slik
Restauranterne inviterer indenfor til en lækker tre-retters menu, som samtidig støtter Kræftens bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.
Menuen koster 250 kroner (+ billetgebyr). Af de 250 kroner går 40 kroner til det gode formål.
Hvis man vil spise på en gourmetrestaurant og samtidig støtte det gode formål, så er der også en højere prisklasse.
Her vil priserne være 500 og 750 kroner (+ billetgebyr). I denne prisklasse er finder man Michelin-restauranter som Marchal på d´Angleterre, Era Ora og 108.
Betyder meget for indsatsen mod kræft
<em>Kræft er den sygdom, der berører flest mennesker i Danmark, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende.</em>
Sidste år indsamlede Spis & Støt over 700.000 kroner. Hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over opbakningen.
”Kræft er den sygdom, der berører flest mennesker i Danmark, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. Spis & Støt er en rigtig fin måde at støtte op om kræftsagen på,” fortæller Anette Dige Kongsdam, projektleder for Kræftens Bekæmpelse Spis & Støt
HVORNÅR: Den 3.-11. juni 2017
HVOR: På over 100 restauranter landet over
PRIS: Normal-billet: 250 kr. + billetgebyr | Gourmet-billet: 500 kr. + billetgebyr | Michelin-billet: 750 kr. + billetgebyr
HVOR MEGET STØTTER JEG MED: Normalbillet: 40 kr. | Gourmet-billet: 80 kr. | Michelin-billet: 120 kr.
BILLETSALG ÅBNES: Mandag den 1. maj 2017 kl. 10
SITET ÅBNER: Fra torsdag den 20. april kl. 10 kan du se restauranter og menuer på spisogstøt.dk
BESTIL BILLET PÅ: Spisogstøt.dk
København
108
20A
Aristo
Arti' Kok
Asador
Bakkens Perle
Belis Bar
Belis Kitchen
Bistro Avenue
Bistro les Halles
Brace
Bøf & Ost
Restaurant Ofelia i Skuespilhuset
Café Wilder
Cap Horn
Charlottehaven
Deligreco
Era Ora
Food Squad
Fuego
GURU
Huks Fluks
Il Grappolo Blu
Kayak Bar
Kjøbenhavn
Kokkeriet
Köd Vesterbro
La Rocca
Lalala
L'Altro antiristorante
Maio - Illum Rooftop
Marchal
Maven
Nabo
No17 Vin & madbar
Nyhavns Færgekro
P Eatery
Peder Oxe
Pintxos
Restaurant Ofelia i Skuespilhuset
Restaurant Wilhelm Ordrupgaard
SALT
Sans Souci
Skagen Fiskerestaurant - Illum
Sticks'n'Sushi Krudthuset
Sticks'n'Sushi Nansensgade
Støberiet
Søren K
Tango Grill
Tapas Huset
The Balcony
Toro
Tårnet
Viva
Be Steak - Illum Rooftop
Bojesen i Jazzhus Montmartre
Bøf
Dag H
KROGs Fiskerestaurant
Köd København
Mêlée
NO.2
Nørrebro Bryghus
Restaurant Marina Furesøbad
Restaurant SULT
RIO Temakeria
Raadvad Kro
Spise\Bar Nr. 20
Sticks'n'Sushi Istedgade
Strandmøllekroen
Zeleste