Tilmeld DIN fantastiske forening

TV 2 Lorry vil hylde sammenholdet og fællesskabet i hovedstadsområdets Fantastiske Foreninger. Alle stiftede foreninger i regionen kan lige nu tilmelde sig Fantastiske Foreninger og chancen for at vinde Lokale og Anlægsfondens pris på  100.000 kr.  *) til Årets Fantastiske Forening.

Fristen for tilmeldinger er 24. april 2017.

Efter tilmeldingsfristen vil en jury **) nominere 20 af de tilmeldte foreninger og TV 2 Lorrys seere og brugere kan i sidste ende stemme om, hvem der skal vinde prisen. Vi laver en lille film med hver af de nominerede foreninger. Små film der deles på facebook, kan ses på tv2lorry.dk og som vises på tv-kanalen Lorry+.

Filmoptagelserne vil finde sted i uge 20 og uge 25, så det er vigtigt, at tilmeldte foreninger kan være til rådighed for optagelser i det tidsrum. Aftaler om optagelser med de enkelte foreninger vil finde sted i begyndelsen af maj.

Vi glæder os til at lære DIN forening at kende!

 

*) Beløbet er øremærket til enten indkøb af nyt udstyr og/eller forbedring foreningens fysiske rammer.

**) Juryen består af: Bokser Sarah Mahfoud, tv-vært og stifter af SMILfonden Sisse Fisker, direktør i Lokale og Anlægsfonden Esben Danielsen og direktør for TV 2 Lorry Morten Kjær Petersen.

 

BEVÆGELSE: Idræts- og sportsforeninger - KULTUR: Kunst, teater, musik, sang, bøger og naturforeninger - HOBBY: Alt fra modelbygning til hækleforening - SOCIAL: Foreninger med socialt sigte, der gør noget for andre.
Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: jpg jpeg png bmp