Verdensmester viste sig frem: Amalie gjorde rent bord ved cykel-DM

I weekenden viste den regerende verdensmester i landevejscykling, Amalie Dideriksen, prøver på sit talent, da hun gjorde rent bord ved DM i banecykling.

Var du i tvivl om cykelrytteren Amalie Dideriksens talent på den tohjulede med pedaler, er det tid til at pakke tvivlen langt væk.

I weekenden satte cykelkometen samtlige konkurrenter til vægs i DM i banecykling, der blev afholdt i Ballerup Super Arena.

Den blot 20-årige cykelrytter fra Amager kunne dermed føje fire guldmedaljer til samlingen, da hun blev nummer 1 i alle løb. 

Dermed sejrede Amagerkaneren i disciplinerne pointløb, 3000 meter individuelt forfølgelsesløb, print og scratch - endda med komfortabel margin til de nærmeste forfølgere.

Amalie Dideriksen har længe været anerkendt som et stort talent i både banecykling og landevejscykling, og karrieren kulminerede foreløbig med den sejr, hun overraskende vandt i VM i landevejscyklings Qatar.

Et verdensmesterskab i cykling kaster den eftertragtede regnbuetrikot med sig. En trikot, som Amalie i oktober glædede sig til at bære indtil næste VM.

- Jamen det er så specielt, og det gælder i et år. Så det gælder om at udnytte det så meget som muligt og nyde det, mens det varer, sagde Amalie Dideriksen til TV 2 Lorry, da hun var landet i Københavns Lufthavn.

Amalie Dideriksen har tidligere vundet juniormesterskabet i landevejscykling to gange.

Se hele TV 2 Lorrys indslag om cykelpigen herunder:

Danmarks første kvindelige verdensmester i cykling vendte i dag hjem og blev fejret i barndomsklubben på Amager. Men allerede i lufthavnen var mange mennesker i formiddags mødt op for at fejre den hjemvendte helt - den bare 20-årige Amalie Dideriksen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik