Vanløse hitter: Hurtigst sælgende bydel i København

I 2016 har bydelen Vanløse solgt hurtigere end nogen anden bydel i København. Ingen anden bydel kan matche de gode tal, viser ny opgørelse.

Vanløse. Lyden af udkantskøbenhavn, arbejderkvarterer, rolige områder, grønne oaser og egen biograf.

Sådan er det i hvert fald for mange. Og det er måske den stille lyd, frem for larmen og ståhejet på stenbroen, som har tiltrukket boligsøgende i København til bydelen.

Kun seks kilometer til Rådhuspladsen kombineret med den fredelige side af bylivet og et mere rimeligt boligmarked, hvad priserne angår, er alle gode bud på, hvorfor Vanløse har sikret succesen som den indtil videre hurtigst sælgende bydel i København i 2016.

Tallene er da også overbevisende. Blandt de ejerlejligheder, der er belvet sat til salg og solgt i 2016, har det i gennemsnit taget 16 dage at finde en køber i Vanløse.

Det er hurtigere end de populære bydele Frederiksberg, København N og København NV, der er noteret for gennemsnitligt 18 og 19 salgsdage i år. Det skriver Boligsiden.dk.

- Salget af ejerlejligheder er gået rigtig hurtigt i Vanløse i år, og udover at Vanløse er en dejlig bydel, så er det nok boligpriserne, der for alvor gør udslaget. Brønshøj er den eneste bydel i København, der er billigere end Vanløse, og de lave priser lokker stadig folk til, siger kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, Birgit Daetz, på hjemmesiden.

I Vanløse er kvadratmeterprisen lavere end de fleste bydele i København, hvor kun Brønshøj er billigere. 

Derfor starter salget af ejerlejligheder allerede ved 695.000 kroner - for det får du 28 kvadratmeter på Kastanie Allé, som trænger en kærlig hånd.

Høje priser i Nordhavn giver lange salg

Mens salget buldrer afsted i Vanløse, går det mere roligt for sig på Østerbro og i Brønshøj.

Særligt på Østerbro lader salgene vente på sig, og i Nordhavn har det i gennemsnit taget 49 dage at finde den rette køber til de primært nye boliger. Til gengæld er kvadratmeterprisen på en lejlighed i Nordhavn i gennemsnit 45.300 kroner, hvilket er en næsten dobbelt så høj pris som i Vanløse.

- De nye lejligheder i Nordhavn henvender sig til pengestærke købere, og det er ikke her, man finder en studielejlighed, eller hvor gennemsnitsfamilien kan finde en bolig, der er til at betale, siger Birgit Daetz til Boligsiden.dk.

Se hvor hurtigt lejlighederne bliver solgt i dit område på kortet herunder:

Salgstid for ejerlejligheder sat til salg i 2016.
Salgstid for ejerlejligheder sat til salg i 2016.
Foto: Boligsiden

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik