Utrygge ansatte på Center Lindegården fortsætter strejke

De ansatte er utilfredse med Københavns Kommune, som de ikke mener har gjort nok efter drab på kvindelig kollega.

Selv om de ansatte på det socialpsykiatriske bosted Center Lindegården i Roskilde er kommet igang med en dialog med Københavns Kommune om deres arbejdsforhold, føler de sig fortsat utrygge.

De har derfor valgt at fortsætte den strejke, som de indledte onsdag.

De ansatte anerkender ganske vist, at kommunen har gjort et forsøg på at bedre forholdene for de ansatte, efter en kvindelig  kollega blev dræbt af en beboer den 25. marts.

Kommunen har bare ikke gjort nok, mener de.

De ansatte mangler svar på, hvad københavns Kommune har tænkt sig at gøre i forhold til Center Lindegårdens to andre afdelinger, Stubberupgård i Borup og afdelingen Holme i Tåstrup.

To afdelinger, som ifølge de strejkende er identiske med Lindegårdshusene i Roskilde, hvor drabet fandt sted.

"Vi er heller ikke tilfredse med kommunens gentagne svar på, hvad der skal ske med de beboere, som kommunen selv erkender, er for syge og farlige til at bo på Center Lindegården. Forslaget fra kommunen om at flytte beboerne til andre socialpsykiatriske bosteder, flytter kun problemerne, det løser dem ikke", hedder det blandt i en pressemeddelelse, som de ansatte udsendte 2. Pinsedag.

En pressemeddelse, som slutter sådan her:

"Personalet på Center Lindegården ønsker for alt i verden, at kunne genoptage vores arbejde, men det bliver ikke med liv og helbred som indsats. Vores mål er fortsat en tryg og sikker arbejdsplads – og et godt hjem for beboerne på Center Lindegården.

Derfor fortsætter vi strejken." 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik