Ung mands mareridt: Spærret inde på toilet i timevis

Tissetrængende ung mand fik sit toiletbesøg forlænget til adskillige timer.

Tre og en halv time kan godt føles som lang tid. Og hvis man er spærret inde på et lille toilet, så kan tre og en halv time formentlig opleves som en hel uendelighed.

quote Vi kan selvfølgelig kun beklage den ubehagelige oplevelse, som den unge mand har haft på et af vores offentlige toiletter.

Teis Owens, afdelingsleder for Drift og Service, 

Og lige præcis den oplevelse blev en ynge mand fra Egedal Kommune udsat for, da han skulle benyttet toilettet på Ølstykke Station. Toilettets dør er udstyret med elekronisk lås - og da den unge mand havde låst døren for at forrette sin nødtørft, ja, så nægtede låsen kategorisk at samarbejde.

Så da den unge mand gerne ville ud igen, var han uhjælpeligt fanget på toilettet, oplyser Egedal Kommune.

Tilsyneladende har han ikke brudt sig om at ringe efter hjælp, for der gik angiveligt to timer, før den indespærrede mand greb sin telefon og ringede efter hjælp. Herefter dukkede Falck og en vagt op, men de var ikke i stand til at få toiletlåsen til at makke ret, og derfor blev en låsesmed nu tilkaldt.

Låsen er nu skiftet

Han dukkede op og gik i gang med sit arbejde - og cirka klokken 19 lykkedes det at få den  unge mand fri af fangenskabet. Da havde det altså varet i tre og en halv time.

Herefter er det gået stærkt - og han har formentlig haft travlt efter det lange og ufrivillige toiletophold  - så han smuttede i en fart.  Derfor fik de aldrig et navn på ham, og man har kun de oplysninger, han gav under sit frivillige ophold.

Nu er den elektroniske lås skiftet ud.

- Vi kan selvfølgelig kun beklage den ubehagelige oplevelse, som den unge mand har haft på et af vores offentlige toiletter. Vi har nu valgt helt at fjerne det elektroniske låsesystem på døren, som fremover kun vil have en ganske almindelig mekanisk lås, siger afdelingsleder for Drift og Service, Teis Owens i en pressemeddelelse fra Egedal Kommune.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik