Ulykkelig far: Hjælp med at finde min 14-årige søn

Nur Mohammed Ibrahims 14-årige søn har været forsvundet siden september. Han undrer sig over, hvorfor politiet ikke efterlyste ham offentligt før nu, men håber på, at offentligheden nu kan komme med oplysninger, der kan hjælpe.

35-årige Nur Mohammed Ibrahim er fortvivlet. Politiet har først et halvt år efter drengen forsvinden efterlyst ham offentligt

Faderen har hverken set eller hørt noget fra sin teenagesøn siden en morgen i september, hvor drengen forlod Nordvanggård i Birkerød, hvor de sammen boede. 

Har du oplysninger i sagen? 

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra folk, som kunne have oplysninger i sagen. Kontakt politiet på 114. 

Vi hører også meget gerne fra dig på mail: magr@tv2lorry.dk

Den 14-årige dreng var ifølge faderen ikke glad for at gå i skole, og var derfor blevet væk en del gange, men nu var de blevet enige om, at faderen skulle tage med for at få en bedre oplevelse. 

- Jeg er så ked af det. Liban forsvandt den 22. september om morgenen. Vi havde aftalt at gå sammen hen til hans skole, men da jeg kom ud af badet, var han væk. Jeg kiggede alle vegne, men han var væk, fortæller faderen til TV 2 Lorry. 

 Offenligt efterlyst et halvt år efter forsvinden

Nur Mohammed Ibrahim kontaktede både skolen og politiet, men ingen kunne hjælpe. Nordsjællands politi satte en intern eftersøgning i gang både i Danmark og internationalt. Men først i sidste uge blev Liban efterlyst offentligt. 

- Vi har afprøvet de kanaler, som vi plejer at burge i den her type sager. Vi afventede, hvad der kom ud af den internationale efterlysning, da vi har en klar idé om, at han er forsvundet ud af landet, lyder det fra efterforskningsleder Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi. 

Men Nur Mohammed Ibrahim undrer sig over, at politiet ikke tidligere har efterlyst hans 14-årige søn offentligt. 

- Jeg har jo fulgt med i den danske presse, hvor man næsten dagligt efterlyser folk offenligt samme dag, som de er forsvundet. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke har gjort det noget før, lyder det fra Nur Mohammed Ibrahim. 

Set i bakspejlet

Nordsjællands Politi forklarer, at de løbende vurderer i sådanne sager. 

- Hvis vi kigger tilbage, kunne man sige, at vi burde have gjort det noget før, men det var ikke det, som vi vurderede dengang. Vi brugte kræfterne på at søge internationalt, da vi havde - og har - en stærk formodning om, at han er taget til udlandet, lyder det fra efterforskningslederen. 

Født i Somalia

Nur Mohammed Ibrahim er født i Somalia, men flygtede til Danmark.  Han har seks børn og en kone, men mistede alle sine ejendele inklusiv kontaktoplysninger, da han som bådflygtning kæntrede på turen fra Tyrkiet til Grækenland. Derfor har han nu kun kontakt til en af sønnerne, som han fandt via Facebook. Sønne bor i Etiopien, hvor Liban også boede, før faderen ansøgte om at få ham til Danmark. 

Nur Mohammed Ibrahim har nu i to år boet på Nordvanggård, der huser flygtninge, som har fået opholdstilladelse i Danmark. Sønnen Liban flyttede ind hos ham i april 2016. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik