Tricktyv fængslet for at stjæle 80.000 kroner

56-årig sigtes nu for medvirken til et tricktyveri, der skete for fire år siden.

Da en 62-årig mand fra Helsingør tilbage i 2013 hævede 80.000 kroner i Nordea på Stengade, blev han passet op af en mand, der fulgte ham ud af banken og endte med at stjæle pengene.

Det har nu ført til, at en 56-årig mand af rumænsk afstamning er blevet varetægtsfængslet og sigtet i sagen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter en razzia i det rumænske miljø i København kunne politiet fredag anholde manden. Nordsjællands Politi var nemlig i besiddelse af nogle særdeles gode overvågningsbilleder fra banken, hvor man ser manden stille sig tæt på den 62-årig, da han hævede pengene.

Står måske bag flere tyverier

Selve tricktyveriet fandt sted ved den 62-åriges bil, hvor gerningsmanden kontaktede ham og sagde, at han havde tabt nogle penge. Det lykkedes da tyven at tage muleposen med den store indhold af kontanter, som lå på forsædet af bilen.  Pengene skulle manden have brugt til et kolonihavehus.

Politiet vil nu undersøge om den 56-årige rumæner også har medvirket til andre tricktyverier i Nordsjælland. Han er varetægtsfængslet i en uge. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik