Morgenkaos: Togbusser og færre toge

Der er problemer i morgenmyldretrafikken for de rejsende, der bruger S-tog.

Igår rev et S-tog køreledninger ned ved Hellerup Station, hvilket medførte aflyste S-togsafgange og indsætning af togbusser.

I dag hersker problemerne stadigvæk med omdrejningspunkt om forstadsstationen, hvor udbedringerne efter gårsdagens ulykke stadig skaber problemer.

- Det er stadigvæk køreledningerne ved Hellerup, der volder problemer, siger informationschef hos DSB, Tony Bispeskov, til TV 2 Lorry.

Både linje A, C og E er påvirket af gårsdagens nedfald af køreledninger på Hellerup station, og det volder problemer for de mange S-togsbrugere, der kan forvente længere rejsetid dagen igennem.

- Den seneste prognose jeg har fået fra Banedanmark er, at de regner med at få styr på det i løbet af i dag. Men det er et vidt begreb, så det kan godt være, at det er hele dagen, at der vil være nedsat drift og problemer på S-togslinjerne, siger Tony Bispeskov.

Læs også: Tre S-tog evakueret: Køreledning revet ned

Linje A mellem Hillerød og Hundige er påvirket, ligesom Linje E mellem Holte og Køge slet ikke kører for tiden. Desuden er der indsat togbusser mellem Gentofte og Svanemøllen Station, oplyser DSB.

- Linje C er også lidt påvirket på det sidste stykke mellem Hellerup og Klampenborg. Det betyderm at S-togene kun kører med 20 minutters mellemrum, siger informationschefen.

TV 2 Lorry følger sagen og jagter en prognose for udbedrelserne ved Hellerup Station fra Banedanmark


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik