Tivoli-ulykke: 5-årige dreng løsnede selv sin sele

Den lille hollandske dreng der i går faldt ud af Tivoliforlystelsen Nautilus løsnede selv sin sele før ulykken. Både han og den kvinde drenge landede på, har det efter omstændighederne godt.

Hvad der skulle have været en fornøjelig dag i Tivoli, endte knapt så lykkeligt for en lille hollandsk dreng.

Både han og hans mor havde sat sig godt til rette i forlystelsen Nautilus, men undervejs valgte den 5-årig selv at løsne sin sikkerhedssele.

Dreng faldt derefter 2-4 meter ned og landede på en kvindelig gæst.

- Heldigvis har både drengen og den kvindelige gæst det godt, selv om de selvfølgelig begge var ret chokerede bagefter. Et minut efter faldet stod ankom vores sygeplejerske, og vi fik meget hurtigt tilkaldt ambulance og politi til stedet. Fuldstændig efter bogen. Forlystelsen blev efterfølgende sat i bero, oplyser Tivolis pressechef, Torben Plank til TV 2 Lorry.

- Alle Tivolis sikkerhedsprocedurer er overholdt og vores medarbejder havde helt rutinemæssigt gået rundt til alle passagerne og tjekket om de havde sele på inden turen.

- Vi er lykkelige over, at når uheldet nu var ude, så blev det holdt på et absolut minimum. Vi er glade for, at der ikke skete mere med drengen og kvinden samt at der ikke kunne sættes spørgsmålstegn ved sikkerheden. Mandag holder vi en evaluering og ser på om vi kan gøre yderligere end alt det vi gør i forvejen. Det er helt normalt procedure i Tivoli, siger Torben Plank.

I dag søndag klokken 9 har Force Technology tjekket forlystelsen og de har ikke fundet nogen fejl ved Nautilus, derfor den kører igen i dag.

Tivoli har ikke tidligere haft uheld i Nautilus.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik