Tivoli i kamp mod Pokémon: Zombier skal banke Pikachu af banen

Står det til Tivoli, skal børn og spilleglade voksne ikke længere drøne rundt i den gamle have for at fange Pokémons.

Tivoli er ikke længere kun berømt for sine mange lys og frodige blomster. Det er efterhånden almindelig kendt blandt Pokémonjægere, at Tivoli også er ganske frodigt, når det kommer til Pokéstops og Pokémonfigurer. Men det skal være slut, hvis det står til Tivoli.

Forlystelsesparken har nemlig fået udviklet et spil, og nu håber de, de kan få gæsterne til at jagte zombier frem for Pikachu. 

- Det er helt naturligt for Tivoli at udnytte de nye digitale muligheder til at skabe oplevelser for vores gæster, lyder det fra marketingschef Michala Svane, der håber, at både unge og voksne vil tage Zombiespillet til sig.

Meget lig sommerens spilhit Pokémon Go, så blender Zombiespillet animation og virkeligheden sammen ved hjælp af kameraet i den smartphone, det spilles på.

Men i stedet for at kaste Pokéballs efter Pokémons som Pidgey, Ratata og Evee, så vil spillerne i Zombiespillet skulle kaste græskar efter de zombier, de møder i haven. 

I spillet stiger zombierne blandt andet op fra Tivoli Søen. 
I spillet stiger zombierne blandt andet op fra Tivoli Søen. 

Tivoli håber, at Zombiespillet bliver så populært, at det kan mane Pokémondillen i jorden - i hvert fald inden for havens porte. Spillet vil nemlig kun være tilgængeligt for Tivolis gæster. 

- Opgaven gik på at skabe et unikt spil, der kun kan spilles inde i Tivoli, samtidig med at omgivelserne bliver en integreret del af oplevelsen, lyder det fra Kim Bleshøy Nielsen, direktør i firmaet Intertisement, der står bag spillet. 

Spillet skal stå sin prøve, når Tivoli åbner for Halloween den 14. oktober. Så er det op til brugerne at afgøre, om de til den tid er mest til Pokémons eller zombier.    


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik