Tæt trafik og morgenkø i Nordsjælland efter trafikuheld

Et frontalt sammenstød mellem to personbiler har lammet morgentrafikken i Nordsjælland tirsdag. Politiet genåbner snart, men kødannelsen er massiv.

Et trafikuheld mellem to personbiler har tirsdag morgen lammet morgentrafikken mellem den østlige og vestlige del af Nordsjælland.

Det bekræfter Nordsjællands Politi overfor TV 2 Lorry. 

07.11 modtager vi anmeldelsen. Det er sket, lige før krydset ved Fuglebjergvej på 53 Roskildevej mellem Gørløse og Rute 16 Hillerød Motorvejen, siger Ole Hestbæk, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Han oplyser, at politiet har arbejdet på stedet noget tid, efter to personbiler er kørt frontalt sammen.

- Vejen er helt spærret. Vi ved ikke, hvornår vi er færdige derude endnu. Men vi er der, og vi er ved at rydde op netop nu, siger vagtchefen.

Nordsjællands Politi forventer dog, at vejen genåbnes om kort tid. Vagtchefen oplyser desuden, at der ikke er nogen umiddelbar personskade ved uheldet.

quote Der er garanteret lang kø derude. Det er jo al færdsel fra den vestlige del af Nordsjælland til den østlige del

Ole Hestbæk, vagtchef hos Nordsjællands Politi

- De involverede parter bliver kørt på sygehuset, men der ikke nogen personskade umiddelbart, siger Ole Hesbæk og tilføjer: 

- Vi ved ikke, hvordan uheldet er opstået endnu.

Selvom vejen genåbnes om kort tid, må man forvente, at der vil være massiv kø op ad formiddagen.

- Der er garanteret lang kø derude. Det er jo al færdsel fra den vestlige del af Nordsjælland til den østlige del, siger Ole Hestbæk. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik