Stor efterspørgsel på millionboliger i Carlsberg Byen

Over halvdelen af alle boliger, der er sat til salg i den nye Carlsberg Byen, er allerede solgt.

Carlsberg Byen er blevet kritiseret for at ødelægge de grønne og kreative områder. Blandt andet bliver de 150 år gamle træer fældet - klatreskoven og skaterbanen forsvinder til fordel for nybyggeriet.

quote Det er klart bylivet, som vi også forsøger at værne om og udvikle, som folk gerne vil være en del af

Per Sander, salgschef

Også Københavns teknik- og miljøborgmester har langet kraftigt ud efter opførslen af otte højhuse i området.

- Bestemmelserne er simpelthen for løse, og det bliver særligt problematisk, når vi kigger på de otte højhuse, som bliver synlige fra store dele byen. Med tillægget lader vi simpelthen Carlsberg bygge i blinde, og med kvaliteten af det første højhus in mente, som absolut ikke imponerer eller gør noget godt for byen, så virker det som en rigtig dårlig idé, har borgmester Morten Kabell tidligere udtalt.

Men der er øjensynligt masser af interesserede købere, som er fløjtende ligeglade med kritikken.

Størstedelen af alle boliger er allerede reserveret

Man har netop haft premiere på Krøyer Huset, der er det tiende byggeri i rækken, der er blevet sat til salg, og masser af købestærke københavnere har allerede lagt billet ind på et nyt hjem i den eftertragtede del af København. 

- Det  er gået over al forventning. Jeg har været mange år i denne branche, og jeg har aldrig tidligere haft så mange mennesker i vores showroom. Vi havde 54 boliger udbudt til salg fra morgenstunden, og klokken 15.00 var der 38 reservationer. Det er alle folk, der er klar på at skrive under på købsaftalen, siger salgschef Per Sander til TV 2 Lorry. 

Han oplyser, at man i alt nu har udbudt 500 boliger i den nye bydel, hvoraf cirka 300 allerede er solgt.

Og selvom området skal rumme op mod 3000 nye hjem, så tyder det på, at det ikke bliver svært at finde villige købere.

- Vi har absolut haft en god start. Her kommer både unge og ældre. Enlige og og par med og uden børn. Vi rammer faktisk bredt, og det vil vi også meget gerne, siger salgschefen til TV 2 Lorry. 

Carlsberg Byen vil i fremtiden rumme op mod 3000 nye boliger, som opføres mellem de gamle fredede bygninger fra det gamle ølbryggeri.
Carlsberg Byen vil i fremtiden rumme op mod 3000 nye boliger, som opføres mellem de gamle fredede bygninger fra det gamle ølbryggeri.
Foto: Entasis arkitekter

Historie og byliv vækker interesse

Boligerne i Krøyer Hus består af 14 rækkehuse fra 119 til 146 kvadratmeter samt et- til fem-værelses lejligheder fra 48 til 161 kvadratmeter.

Prisen starter på 1.995.000 kroner og fortsætter til op mod 8 millioner kroner for de dyreste og fineste boliger i Krøyer Hus.

- Det er klart bylivet, som vi også forsøger at værne om og udvikle, som folk gerne vil være en del af. Så er det også Carlsberg historie fra bryggerens tid og alle de gamle fredede bygninger, som tiltrækker mange. Der er ingen tvivl om, at folk også køber ind på Vesterbros byliv i nærheden. Det er uanset om det er unge og gamle, fortæller salgschefen. 

Sådan ser en af de i alt 71 forskellige lejligheder ud, som Krøyer Hus vil indeholde, når byggeriet er færdigt.
Sådan ser en af de i alt 71 forskellige lejligheder ud, som Krøyer Hus vil indeholde, når byggeriet er færdigt.
Foto: Entasis arkitekter

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik