Statsministeren om skyderiet: "En brutal nedskydning af betjent"

Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, sender sine tanker til den ramte politimand og kolleger, der må være i chok oven på "brutal nedskydning" ved Albertslund Politistation.

En politimand blev angiveligt skudt i hovedet ved Albertslund politistation tirsdag morgen. 

quote Mine tanker er også hos de ansatte på Politigården i Albertslund, der må være i chok oven på den brutale nedskydning af deres kollega.

Lars Løkke Rasmussen, Statsminister

Nu udtaler statsminister, Lars Løkke Rasmussen, Venstre, sig i sagen og bringer nye oplysninger på bordet: 

- At en politimand på vej på arbejde er blevet skudt, er på alle måder forfærdeligt at tænke på, udtaler statsministeren i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi fortæller, at en mulig gerningsmand er blevet anholdt i sagen. Den ramte politimands tilstand er endnu ukendt. 

- De mænd og kvinder, der hver dag går på arbejde for at passe på os alle, skal ikke leve i frygt, når de færdes rundt i Danmark, skriver Lars Løkke Rasmussen. 

- Mine tanker går til politimanden og hans pårørende - jeg kan ikke forestille mig, hvad de gennemgår disse timer. Mine tanker er også hos de ansatte på Politigården i Albertslund, der må være i chok oven på den brutale nedskydning af deres kollega.

Ifølge TV 2 er gerningsmanden en psykisk syg mand, som tidligere har været inde på en politistation, hvor han affyrede skud med en softgun.

Københavns Vestegns Politi har endnu ikke bekræftet de informationer.

Samtlige politikredse i landet øger sikkerheden omkring deres politistationer. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik