Solrød mister en venstremand til Liberal Alliance

Den tidligere venstremand, Emil Blücher, der sidder i Solrød Byråd, skifter parti.

Emil Blücher har siddet i Solrød Byråd for Venstre siden 2014, men onsdag valgte han at sige stop.

Emil Blücher har valgt at skifte parti.
Emil Blücher har valgt at skifte parti.
Foto: Solrød Byråd

Han vil i stedet sidde sammen med Liberal Alliance i byrådssalen.

- Gennem mine år i byrådet er jeg over tid kommet frem til, at mine holdninger i højere grad flugter med Liberal Alliances. Der er især brug for at gøre noget for erhvervspolitikken i Solrød, så virksomhederne får bedre vilkår at skabe vækst og arbejdspladser. Her håber jeg at kunne sætte tydelige liberale aftryk, siger Emil Blücher til sn.dk 

Solrøds borgmester, Niels Hörup, Venstre, ønsker ham held og lykke med sit nye parti:

- Emil Blücher har i byrådet, med Venstre i spidsen, været med til at træffe mange beslutninger, som gavner Solrød Kommunes borgere. Det vil jeg gerne sige ham tak for. At Emil nu har fået lyst til at prøve kræfter med Liberal Alliances politik, ønsker jeg ham held og lykke med, siger han i en pressemeddelelse.

Formanden for Venstre i Solrød, Benjamin Lindberg, glæder sig over, at Emil Blücher også fremover vil støtte den politiske retning, som et enigt byråd har besluttet for Solrød Kommunes udvikling i forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2017.

Også i Hillerød har en politiker skiftet parti i denne uge. Det gælder 49-årige Kim Hendry, der har skiftet titlen som løsgænger ud med partimedlemskab i Nye Borgerlige.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik