Socialdemokraterne har fundet Pernille Schnoors afløser

Begge nordsjællandske kredse, hvor Pernille Schnoor var opstillet, har nu fundet hendes afløser, efter hun pludselig forlod partiet i april.

Efter måneders søgen er det nu lykkedes Socialdemokratiet i Fredensborg at finde afløseren for Pernille Schnoor, der i april meget overraskende pludselig forlod partiet til fordel for Alternativet.

Den nye spidskandidat er den 45-årige Charlotte Holtermann,  der til daglig arbejder som folkeskolelærer i Furesø Kommune. Og som i øvrigt kender det politiske liv fra Ballerup, hvor hun er valgt ind i kommunalbestyrelsen.

Den tdiligere spidskandidat, Pernille Schnoor, var opstillet i både Helsingør- og Fredensborg-kredsen, da hun den 24. april meddelte, at hun skiftede til Alternativet. En beslutning, der blev mødt med isnende kulde fra hendes politiske bagland. Ikke mindst fordi det skete blot 12 dage efter, at hun på Helsingørkredsens generalforsamling blev genvalgt som spidskandidat.

Formanden for Helsingør-kredsen, Vibeke Schmidt, kaldte det dengang "kønsløst". 

Selv forsvarede Pernille Schnoor beslutningen med, at "det er noget, man ikke kan melde ud, før man er helt sikker".

-  Så først når man har truffet den endelige beslutning, så må man med det samme gå ud og sige det, som hun udtrykte det dengang.

Helsingør-kredsen valgte i august Henrik Møller som Pernille Schoors afløser, og med Charlotte Holtermann har Fredensborg-kredsen nu altså også fundet sin spidskandidat. 

Ikke okay synes baglandet efter S-kandidaten Pernille Schnoor i går aftes valgte at skifte til Alternativet.

Det er lørdag ikke lykkedes at få en kommentar fra Charlotte Holtermann. Men ifølge en pressemeddelse har hun særligt fokus på miljø. Og på værdighed for alle både i privaten og på jobbet:

- Værdigheden, fordi jeg efterhånden er kørt sur i den dér "mig, mig, mig" mentalitet, som i de seneste år har vundet frem i det danske samfund, og hvor standardisering, effektivisering og tallene på bundlinjen oftest vægter højere end fokus på det enkelte menneske.

Charlotte Holtermann skal formelt vælges på et opstillingsmøde i Humlebæk på tirsdag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik