Sne på vej: Autoværkstederne har rygende travlt

Autoværkstederne bliver kimet ned af bilister, der vil have vinterdæk på - i aften kommer sneen formentlig

De havde travlt i forvejen - og dagens varsel om udbredt snefald i hele hovedstadsområdet i aften har kun gjort det værre. Bilisterne i hele det storkøbenhavnske område vil have vinterdækkene på - og det skal allerhelst være ligenu.

-Det burde jo være lovpligtigt, ligesom det for eksempel er i Sverige. Men ja - vi har travlt, og vi har alt udsolgt indtil den 15. november, siger Henrik Kristensen, der er værkfører hos Ove Jensen Biler i Hillerød. Virksomheden, der sælger Citroën og Honda gør som mange andre bilforhandlere i efteråret og inviterer hvert år kunderne til dækskiftedag.

-I lørdags skiftede vi dæk på 126 biler, og næste weekend er der bestilt tid til 132. Men der er stadig rigtig mange, der mangler, siger Henrik Kristensen.

 

Autoværksteder og mobile dækskiftere har rygende travlt i disse dage. Sneen er på vej - og mange mangler vinterdæk.
Autoværksteder og mobile dækskiftere har rygende travlt i disse dage. Sneen er på vej - og mange mangler vinterdæk.

I Roskilde kommer der en lignende melding fra Auto Forum. Her havde man også dækskifte på programmet i den weekend, vi lige er kommet ud af, og her er der også ventetid, når bekymrede bilister ringer og vil have vinterdækkene på.

Hos Via Biler i Valby, der sælger Toyota og Ford har man også afviklet en dækskifteweekend.

-Og nu er det svært at få en tid. Hvis vi lige har et hul, så kan det godt være, man kan få en tid klemt ind, men ja - vi har ekstraordinært travlt, lyder det fra værkfører Kim Holmlund.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik