Snart er det slut: Meyers lukker butik under Magasin

Ved udgangen af april måned eksisterer Meyers Deli ikke længere i bunden af Magasin under Kongens Nytorv.

I knap ti år har Meyers Deli, bageri og kaffebar serviceret sultne gæster i bunden af Magasin, men snart lukker den mangeårige butik. I stedet åbner Lagkagehuset en ny filial på adressen under Kongens Nytorv. Det skriver Business.dk.

Meyers Deli på nederste etage i Magasin du Nord i København har nemlig sidste dag den 30. april. Det bekræfter Tue Ramsing, direktør hos Løgismose Meyers overfor Business.dk.

Han siger samtidig, at lukningen ikke skal ses som en afvikling.

- Der er ikke tale om en afvikling af noget, snarere tværtimod. Vi investerer i butiksdelen, og man kan sagtens forestille sig, at der er mere på vej. Butikken på Kongens Nytorv har ligget der i næsten ti år, og det trængte til en ombygning. Her vurderede vi, at pengene kunne bruges bedre på andre butikker, siger han til Business.dk.

I stedet for forretningen ved Kongens Nytorv vil Løgismose Meyers satse på deres hovedbutik på Gammel Kongevej. Planen er, at den skal renoveres fra midten af sommerferien, for til august at stå klar med blandt andet nyt køkken og inventar.

Ifølge Tue Ramsing er det en omfattende investering, som til dels er inspireret af den travle New Yorker-station Grand Central Station, hvor Claus Meyer har succes med sin danske Michelin-restaurant.

Jesper Friis, der er administrerende direktør i Lagkagehuset, er begejstret for den strategiske placering ved siden af metroen og ser frem til at overtage arealet på cirka 100 kvadratmeter.

- Magasin vil noget med det her område og har en masse spændende visioner, som vi gerne vil være en del af, siger Jesper Friis til Business.dk.

Lagkagehuset blev grundlagt i 2008 af de to bagere Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk. Siden er der åbnet mere end 60 butikker landet over, og kæden er i dag ejet af den norske kapitalfond FSN Capital.

Indretningen i den nye bager bliver ifølge direktøren præget af enkle linjer og i samme designsfilosofi, som de andre Lagkagehuset-forretninger.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik