Se listen: Her får de flest penge tilbage i skat

Tirsdag får danskerne cirka 17 milliarder kroner tilbage i skat.

SKAT udbetaler tirsdag den 11. april overskydende skat fra årsopgørelsen 2016.

quote Rigtig mange borgere har ikke noget at selvangive, da SKAT efterhånden får de fleste oplysninger automatisk

Jørgen Wissing Jensen, SKAT

I alt udbetales godt 17,1 milliarder kroner til de cirka 3,4 millioner borgere, der har betalt for meget i skat i løbet af året.

Pengene står klar på borgernes NemKonto den 11. april med mindre den overskydende skat overstiger 100.000 kroner, eller man har gæld til det offentlige.

Selvom det er ganske rart at få penge tilbage, så opfodrer SKAT danskerne til at sikre sig, at årsopgørelsen er så præcis som muligt. 

- Rigtig mange borgere har ikke noget at selvangive, da SKAT efterhånden får de fleste oplysninger automatisk. Men det er stadig vigtigt at kontrollere tallene og oplyse, hvis man har ændringer eller tilføjelser. Det fælder eksempelvis befordring, køb og salg af værdipapirer og lejeindtægter, siger kontorchef Jørgen Wissing Jensen i en pressemeddelelse.

Ændrer man i årsopgørelsen via TastSelv, kan man med det samme se sin nye årsopgørelse, og derved også om ændringen betyder, at man skal betale mere i skat eller have penge tilbage. Sidste frist for ændring af årsopgørelsen er den 1. maj 2017.

Se listen 

Mens borgerne i Rudersdal i gennemsnit får mest udbetalt, får borgerne i Albertslund gennemsnitligt mindst udbetalt.

Loading...

Loading...

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik