Rutinestop blev til politijagt: Nu er fire personer anholdt

Onsdag eftermiddag udviklede sig dramatisk for en patruljevogn i Nordsjælland, som foretog et rutinestop af en personbil.

Onsdag eftermiddag måtte betjente fra Nordsjællands Politi trykke speederen i bund, da en personbil valgte at køre fra politiet, efter den i første omgang var stoppet.

Det bekræfter Nordsjællands Politi overfor TV 2 Lorry.

- Personbilen bliver først bragt til standsning rutinemæssigt. Da betjenten står ved bilen, stikker de fire af i bilen. Så eftersæltter vi dem ned til afkørsel 2 Mørkhøj, hvor vi får bragt bilen til standsning, siger David Buch, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Hændelsen tog sin start i Farum, og politijagten varede omkring 20 minutter, før bilen med de fire personer blev standset.

Ifølge vagtchefen skete anholdelsen af personerne udramatisk, selvom de valgte at spærre motorvejsafkørslen for at sikre, at føreren ikke ville køre igen.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor føreren valgte at køre fra ordensmagten ved rutine-stoppet, men oplyser til TV 2 Lorry, at alle fire personer i bilen er kendt af politiet.

- Til sidst kører de nede i nødsporet, og da nødsporet ophører, bliver de nødt til at stoppe på grund af trafiktæthed.

- Det er faktisk foregået forholdsvis udramatisk, men jeg kan godt afsløre, at der er blevet kørt lidt over det tilladte, siger David Buch.

Ifølge Nordsjællands Politi er afkørslen nu genåbnet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik