Region mangler 19 ansatte til at forberede udskældt it-system

Allerede i marts måned skal it-systemet Sundhedsplatformen indføres på Nordsjællands Hospital, Amager og Hvidovre Hospital. Men der mangler ansatte, der kan forberede systemet.

Efter planen skal det udskældte it-system Sundhedsplatformen indføres på Nordsjællands Hospital, Amager og Hvidovre Hospital samt Bornholms Hospital i marts måned.

Men Region Hovedstaden mangler medarbejdere, der kan forberede systemet til de fire hospitaler, fremgår det af en redegørelse fra regionen midt i januar, skriver DR P4 København.

Ifølge Programdirektør for Sundhedsplatformen Gitte Fangel, så mangler man omkring 19 medarbejdere.

- Vi mangler nogle kernemedarbejdere som både har noget viden om Sundhedsplatformen og det eksakte område, som skal forbedres, siger hun til DR P4 København. 

I gang med tilpasning

Det er primært folk, der kan kode og registrere data, som Sundhedsplatformen har brug for. De skal blandt andet sikre, at hospitalernes afregningssystem og fødejournaler fungerer.

Men det er 'detaljer', siger vicedirektør på Amager og Hvidovre Hospital, Peder Mogensen.

- Med sådan et stort it-system kan der være nogle ting, der bliver samlet op på et senere tidspunkt. Det gør mig ikke utryg, siger han.

Behovet for flere medarbejdere skyldes blandt andet, at Sundhedsplatformen stadig er under tilpasning og justering på Herlev og Gentofte Hospital samt Rigshospitalet, hvor det blev taget i brug sidste år . 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik