Politimand død efter skudepisoden ved Politigården i Albertslund

Den 43-årige politimand, der tirsdag morgen blev ramt af skud i hovedet, er afgået ved døden.

Den 43-årige politimand, der tirsdag morgen blev ramt af skud i hovedet, er afgået ved døden.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi. 

- Det er med den største sorg, at jeg må meddele dette. Mine tanker går til de pårørende og politimandens mange kollegaer, som det sidste døgn har udvist stor professionalisme i denne svære og mørke stund. Ære være vores kollegas minde, udtaler politidirektør Kim Christiansen. 

quote Det er med den største sorg, at jeg må meddele dette. Mine tanker går til de pårørende og politimandens mange kollegaer, som det sidste døgn har udvist stor professionalisme i denne svære og mørke stund. Ære være vores kollegas minde

Kim Christiansen, politidirektør, Københavns Vestegns Politi.

Også Politiforbundet er i sorg over kollegas død. Det skriver forbundet på sin hjemmeside, efter at en skudramt betjent er afgået ved døden onsdag formiddag.

- Det gør ondt langt ind i politisjælen, og vi føler dybt for de efterladte. Det er en trist uge, og en trist tid, siger næstformanden, Claus Hartmann, i den skriftlige kommentar.

Politimanden afgik ved døden klokken 14:18 i dag, onsdag, på Rigshospitalet. Han var omgivet af sine pårørende, oplyser politiet.

Tirsdag formiddag var vurderingen, at den 43-årige hundefører var udenfor livsfare, men i løbet af eftermiddagen tilstødte der komplikationer. Københavns Vestegns Politi meldte tirsdag aften ud, at hans tilstand var forværret. 

Den 43-årige politimand blev ramt af et skud i hovedet omkring klokken 8.15 tirsdag morgen. Kort før klokken 9 havde politiet fanget den 26-årige mistænkte, der onsdag blev varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør. 

Onsdag søgte politiet fortsat i området omkring politigården efter et gerningsvåben.

 

De pårørende har bedt Københavns Vestegns Politi om at meddele pressen, at de ikke ønsker at blive kontaktet.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik