Politiet har ingen spor: Efterlyser igen 48-årige Pat

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser fortsat efter 48-årig kvinde, der ikke er set siden anden juledag.

Politiet i Midt- og Vestsjælland leder fortsat efter den 48-årige kvinde Mangali Pat Louisa Mfeketo, der nu har været forsvundet i snart to måneder siden den 26. december.

Kvinden med sydafrikansk baggrund, og som blot bliver kaldt Pat blandt de nærmeste, er med sikkerhed sidst blevet set dels i Roskilde og Hvalsø i juledagene.

Mangali Pat Louisa Mfeketo efterlyses af politiet.
Mangali Pat Louisa Mfeketo efterlyses af politiet.

Politiet oplyser, at de siden begyndelsen af januar 2017 har efterforsket sagen grundigt, og der er ikke dukket oplysninger op omkring kvinden.

Hendes familie og venner har ikke hørt fra hende siden. Hun bor i Hvalsø men færdes ofte i Roskilde.

Hun blev første gang efterlyst for en måned siden den 12. januar, da familien blev nervøse og kontaktede politiet.

I den forbindelse afhørte man kvindens naboer, og her blev politiet bekendt med, at det ikke er unormalt for Mangali Pat Louisa Mfeketo at forsvinde nogle dage.

Derfor havde politiet i første omgang en forventning om, at hun var på besøg et sted uden at have informeret sin familie om det, men politiet har på nuværende tidspunkt ingen idé om, om hun er forsvundet af egen fri vilje, eller om hun har været ude for en ulykke eller en forbrydelse.

Politiet vil meget gerne have oplysninger, hvis nogen kender til kvindens opholdssted eller som i øvrigt har oplysninger til sagen. Politiet oplyser, at de er interesseret i alle oplysninger, hvor selv små detaljer kan været med til at hjælpe på sporet af den eftersøgte.

Har du oplysninger bedes du ringe på 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik