Politi jagter gerningsmænd efter væbnet røveri mod guldsmed

Bevæbnet med pistol og peberspray begik to mænd røveri mod en guldsmed i Rudersdal tirsdag aften. Politiet søger vidner.

To gerningsmænd er efterlyst af politiet for et væbnet røveri begået mod en guldsmed på Nærumvænge Torv ved Nærum i Rudersdal Kommune.

Røveriet blev begået om aftenen tirsdag den 29. januar 2019 klokken 18.03.

Politiet opfordrer vidner eller personer med oplysninger til at tage kontakt.

Brugte pistol og peberspray

I forbindelse med guldsmedens lukketid skaffede de to gerningsmænd sig adgang til forretningen ved at skubbe forretningens ene ejer omkuld, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 60-årige medejer stod uden for forretningen og blev ved skubbet væltede ned i et skilt. Herefter anvendte den ene gerningsmand en peberspray - der for nyligt er gjort lovlige at opbevare i eget hjem - mod den 60-årige ejer.

Den ene gerningsmand drog en pistol og truede derpå den 60-årige samt forretningens anden ejer og en medarbejder, som også var til stede i forretningen.

Mens dette skete, knuste den anden gerningsmand en del af forretningens smykkemontrer og stjal smykker, som han lagde i en blå pose.

De to gerningsmænd flygtede fra stedet i en mørk bil, der muligvis kan være en stationcar.

Sådan beskrives de to gerningsmænd:

A: Mand, cirka 190 centimeter høj. Bred til kraftig af bygning. Iført mørk anorak/jakke med grøn hætte, sort elefant hue, jeans og muligvis vinterstøvler, samt grå handsker. Han talte almindelig dansk uden accent. Han bar en sort skuldertaske over højre skulder og medbragte en peberspray og en pistol.

B: Mand, cirka 175 centimeter høj. Almindelig eller spinkel af bygning. Iført en camouflagemønstret jakke, sort elefanthue, sorte bukser og sorte sko med hvide snørebånd, samt grå handsker. Han medbragte en hammer og en blå pose.

 

Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen talt med nogle vidner, men vil fortsat meget gerne høre fra andre der måtte have informationer til sagen eller som har set de to mænd eller deres bil.

Har man oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af sagen, bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Omfanget af de to røveres tyvekoster fremgår ikke.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik