Thorkild Thyrring mistede kørekortet efter ræs på Strandvejen

Landretten stadfæstede mandag dommen i en sag fra 2014, hvor den tidligere racerkører i blev dømt for at køre for stærkt på Strandvejen.

Den tidligere racerkører Thorkild Thyrring blev i dag i  Østre Landsret for idømt frakendendelse kørekortet i halvandet år.

Årsagen er, at Thorkild Thyrring tilbage i 2012 havde kørt med 84 kilometer i timen på Strandvejen nord for København på en strækning, hvor man kun må køre 50 kilometer i timen.

I forbindelse med dommen i byretten mistede den 70-årige tidligere racerkører kørekortet. 

quote Det var en helt speciel og alvorlig situtation, jeg var i. Min forsvarer kalder det nødværge, og det er derfor vi er nødt til at anke til Landsretten.

Thorkild Thyrring

Thorkild Thyrring havde selv forklaret, at han følte sig forfulgt af en anden bil, da han kørte ud fra parkeringen ved Hotel Marina. Således havde han indkaldt flere vidner til at bakke sin forklaring op om, at han tidligere var blevet truet, efter han vidnede mod et bandemedlem.

Blandt andet den tidligere chefpolitiinspektør Per Larsen og den tidligere kriminalredaktør og nuværende chefredaktør på Se og Hør Niels Pinborg vidnede.

- Det var en helt speciel og alvorlig situtation, jeg var i. Min forsvarer kalder det nødværge, og det er derfor vi er nødt til at anke til Landsretten, har Thorkild Thyrring tidligere forklaret til TV 2 i forbindelse med dommen i 2014. 

Kørte videre

Her fortalte han også, at han trods dommen fra retten i Lyngby den 18. december 2014 fortsætter med at køre bil. 

- Den sag bliver anket med det samme til Landsretten, anken har opsættende virkning, og i øvrigt har jeg engelsk kørekort og har haft det siden 1987. Jeg kører videre, sagde Thorkild Thyrring til TV 2.

I den forbindelse forklarede den tidligere Le Mans-kører også, at han bor det meste af tiden i England.

- Men hvert andet år er jeg 160 dage i Danmark for at lave mit motor-show for Røde Kors, som indtil nu har givet i alt 19 mio. kroner. Og jeg er hjemme i Danmark til jul, lød det fra Thorkild Thyrring.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik