Nyt spor i jagten på kvinde i Porsche, der kørte 12-årig pige ned

Pigen har brækket sit ben og fået hovedskader. En mand og en kvinde er eftersøgt i sagen. Fredag har politiet fået et nyt spor at gå efter.

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp i en sag, hvor en 12-årig pige blev kørt ned af en bilist i en rød Porsche, da hun var i færd med at krydse en vej. 

Ulykken fandt sted onsdag klokken 14.55 på Elverdamsvej i den lille by Biltris lidt uden for Kirke Hyllinge. Her kom en kvindelig bilist kørende i nordøstlig retning, da hun ramte pigen, som først blev slynget op på bilens forrude og ned på jorden. 

Kvinden stoppede sin bil, og stod ud med et mindre dyr i armene. Ifølge politiet var hun dybt chokeret over situationen.

Flere bilister, der havde overværet uheldet, holdt ind til siden for at hjælpe den tilskadekomne pige, der blev kørt på sygehuset. Her kunne lægerne konstatere, at hun havde pådraget sig hovedskader og et brud på benet.

En mand i en sort VW Golf, som havde kørt bag Porschen, holdt ligeledes ind og begyndte at trøste kvinden. Kort efter satte begge parter sig ind i Golfen og flygtede fra ulykkesstedet. Porschen blev efterladt på ulykkesstedet. 

Kan være kørt på tyske plader

Midt- og Vestsjællands Politi har fredag morgen fået flere vidnehenvendelser om, at den sorte Golf, som onsdag samlede kvinden op, havde tyske nummerplader.

Det oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 fredag morgen.

Flere vidner har desuden set de to biler køre sammen, før uheldet skete. Politiet søger fortsat vidner og tips i sagen.

Politiet søger vidner

Politiet har siden uheldet kunnet konstatere, at nummerpladen på den røde Porsche stammer fra en VW Golf, der blev stjålet i Ølsted i Nordsjælland natten mellem søndag og mandag. Hvorvidt denne bil er identisk med den VW Golf, der holdt ind i forbindelse med uheldet, er politiet nu ved at undersøge.

Ligeledes eftersøger politiet de to flygtende, som beskrives som følgende: 

Kvinden er mellem 40 og 45 år gammel, dansk af udseende, mellem 165 og 170 centimeter høj og almindelig af bygning. Hendes hår er langt og lyst, hendes hud er ligeledes lys, og så har hun en spids næse.

Manden er ligeledes mellem 40 og 45 år gammel. Hans hud er lys, og hans hår er tyndt. Han var onsdag eftermiddag iført en sort bomberjakke.

Politiet oplyser, at de meget gerne vil høre fra vidner, der har set den sorte VW Golf, der flygtede fra stedet, eller fra borgere, der i øvrigt har oplysninger i sagen. Dette kan ske på 114. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik