Alternativt Facebook-opråb gav pote: Nu har Mads fået bolig

Den endeløse boligsøgning blev for meget for Mads Ladekarl fra Viborg. Derfor tog han Facebook i brug - og nu har han rappet sig til en bolig i København.

Mads Ladekarl kender alt til den nærmest umulige jagt efter en bolig i hovedstaden. Derfor tog den 25-årige viborgenser en alternativ metode i brug under sin boligsøgning.

- Jeg synes hurtigt, at standard boligopslag på Facebook forsvinder i mængden, så jeg ville gerne skille mig ud på en eller anden måde. 

Derfor lavede han sammen med sine kammerater en musikvideo, hvor han rapper om sin boligjagt. Efterfølgende lagde han videoen på sin Facebook-side, og så tog tingene fart. I løbet af få dage blev den set næsten 300.000 gange.

- Jeg må indrømme, at det var lidt overvældende med den interesse, der opstod. Vi jokede lidt med, at det kunne være sjovt, hvis videoen gik viralt, men vi troede ikke på, at det kunne ske. Men pludselig var vi bare nået ud til næsten 300.000 mennesker. Det er jo fantastisk, at det virker, siger Mads Ladekarl.

quote Vi jokede lidt med, at det kunne være sjovt, hvis videoen gik viralt, men vi troede ikke på, at det kunne ske. Men pludselig var vi bare nået ud til næsten 300.000 mennesker

Mads Ladekarl, studerende

Rap gav tag over hovedet

Pludselig var tingene vendt på hovedet, og han stod med så mange boligtilbud, at han frit kunne vælge og vrage mellem dem.

- Jeg fik 30-40 henvendelser i de efterfølgende dage, og så fik jeg travlt med at sortere i henvendelserne. Pludselig kunne jeg stille mig kritisk overfor tilbuddene, hvis boligen lå for langt ude, var for lille eller for dyr, siger Mads Ladekarl.

Der gik da heller ikke længe, før den unge studerende ikke længere var boligsøgende. Blot seks dage efter videoen var lagt op, fik han et værelse på Vesterbro, hvor han skal bo sammen med to andre.

Se videoen herunder.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik