Overblik: Her kan du gøre en god gerning i julemåneden

Der er masser af muligheder for at hjælpe trængende op til jul. Læs her, hvor og hvordan du kan gøre en forskel.

Julen varer længe, koster mange penge. 

Sådan synger vi gerne, når der danses om juletræet og indtages kartoftler, and, flæsk, kål og brun sovs i store mængder. 

Men ikke alle steder rækker økonomien til en overdådig aften mad julemad og gaver. Og ikke alle har nogen at dele glæderne med. 

TV 2 Lorry har samlet en række initiativer herunder, som du kan støtte op om, hvis du vil gøre en god gerning i december. 

Listen udvides løbende, så kontakt endelig web@tv2lorry.dk, hvis du kender til lignende aktitiviter i sendeområdet.

Julen er vel hjerternes fest. 

- Pensionat Kildegaard​ afholder jul for de værdigt trængende
Kokken Bettina Ambus laver middag for ensomme og familier, hvor pengene har svært ved at række. Det lokale supermarked i Tisvildeleje har sponoreret 12 ænder og rødvin. Der er allerede frivillige, der har meldt sig til at servere.
Hvis du vil donere penge og gaver eller tilmelde dig, kan det gøres her

KBH+ og Ungdommens Røde Kors serverer juleand for hjemløse hver aften
På Ydre Nørrebro bliver der lavet julemiddag for de hjemløse hver aften hele måneden. Der er brug for frivillige til ser kokkerere og servere, men også til kommunikationsopgaver og hyggerier. 
Du kan læse mere eller tilmelde dig her

- Juleløs Jul i Den Grå Hal
I mange år er der afholdt juleløs jul i Den Grå Hal på Christiania. Her fejres aftenen med både ribbensteg og julemiddag for vegetarer. Arrangementet er gratis og har plads til mere end 1200 mennesker. 
Læs mere om, hvordan du deltager og hjælper til her. 

- Julehjælpen.dk søger altid gavegivere
hjemmesiden kan man tilmelde sig som donor eller modtager af julehjælp i form af lejetøj, tøj, gavekort og alle andre genstande. Alle gaver eller beløb er velkomne. Over 4500 private og virksomheder har allerede tilmeldt sig i år. 
De frivillige bag Julehjælpen kommer ikke i direkte kontakt med donationerne, men formidler blot kontakten mellem donor og ansøger. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik