Nye Borgerlige klar med ny lokalafdeling

Nye Borgerliges medlemmer i Roskilde arbejder på at stifte ny lokalafdeling.

Siden partiet Nye Borgerlige så dagens lys i oktober sidste år er det gået stærkt. Specielt i hovedstadsområdet.

Her er der siden partiets opstart oprettet adskillige lokalafdelinger, og nu er endnu en på vej. I Roskilde er partiets medlemmer nu klar med en stiftende generalforsamling, skriver sn.dk.

- Det varer ikke længe, så regner jeg med, at vi offentliggør, at der er en partiforening i Roskilde. Det skulle gerne være inden for 14 dage, siger et af medlemmerne, Otto Kjær.

Udmeldingen kommer i samme uge, som det nye parti kan fejre, at de har samlet vælgererklæringer nok til at stille op til Folketinget ved næste valg. Her vil de profiler sig på en strammere udlændingepolitik, lavere skatter og Danmark ud af EU. 

-  Jeg er ved meget godt mod. Ud over de mange vælgererklæringer, har vi allerede 2000 medlemmer. Vi har mange lokale folk, som arbejder aktivt for Nye Borgerlige. Det betyder, at vi har en rigtig stor berøringsflade. Og det understreger, at der er et behov for og et ønske om et parti, der står for det, som vi står for, siger Pernille Vermlund til TV 2.

Udover at være medstifter af og formand for Nye Borgerlige er Pernille Vermlund tidligere byrådsmedlem i Helsingør og kandidat for de Konservative ved seneste folketingsvalg.

Noget tyder på, at der er grund til hendes optimisme. En spritny meningsmåling har netop vist, at Nye Borgerlige står til at få 9 mandater i Folketinget, hvis der var valg i dag. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik