Nu skal misrøgtede labradorhvalpe til nye hjem: 150 har ansøgt

Det er noget af et arbejde Roskilde Internat skal i gang med. De har fået 150 ansøgninger fra egnede kandidater til de 10 misrøgtede labradorhvalpe.

Det er snart en måned siden, at 25 labradorhunde i overhængende fare for at dø af sult og tørst blev fundet i et sommerhus i Græsted i Nordsjælland. 

quote Det er marginaler, som får betydning for, hvem som får lov at adoptere en hvalp.

Henrik Hertz, Internatsleder, Roskilde Internat

Siden da er der sket meget. Flere af de voksne hunde er blevet aflivet, fordi de var så ilde tilredt. Samtidig er hjælpen til Roskilde Internat - hvor hundende blev indleveret, strømmet til. Mange har doneret både penge, tæpper, hundesnore og legetøj.

Tilbage er 10 hvalpe, som nu skal have gode og trygge hjem. Og selvom der er rift om de små kræ, og de fleste har svært ved at modstå de brune hundeøjne, så er det langt fra alle, der er egnede til at overtage labradorhundene. 

Hvalpene kommer nemlig til at kræve en del på grund af deres hårde start på livet. Derfor har man skulle ansøge om ejerskab, og der er lagt vægt på, at man er erfaren hundejer. 

Tirsdag klokken 12:00 var der deadline for ansøgningerne, og Internatsleder Henrik Hertz er efter ansøgningsfristen temmelig overvældet. 

- Vi har fået små 150 ansøgninger. Alle, som har søgt, er egnet. Det er marginaler, som får betydning for, hvem som får lov at adoptere en hvalp. 

Det siger han til sn.dk. 

De sidste hvalpe forlader internatet mandag den 12. december, og vil frem til det tidspunkt blive afhentet løbende. 
De 140 ansøgere som bliver skuffede, kan se frem til en ny mulig ansøgningsrunde, hvis tre af unghundene på 1-2 år ser fine nok ud til adoption efter en røntgen-scanning. Det drejer sig om en tæve og to hanhunde. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik