Nu kan du få din egen Michelin-kok hjem i stuen

Som den første Michelin-restaurant tilbyder Kokkeriet i København nu at komme hjem og lave mad i private hjem

Hvis du gerne vil kredse ekstremt meget for middagsgæsterne, men mangler tiden eller inspirationen, er "private dining" måske lige noget for dig.

Nu er Michelin-mad nemlig ikke længere begrænset til restauranter, hvor man skal have bestilt bord flere uger i forvejen.

I stedet er turen kommet til private hjem i form af såkaldt private dining, hvor kokke rykker ud til private selskaber og laver mad. Restauranten Kokkeriet i København er den første Michelin-restaurant, der er med på den nye bølge.

Stor tro på potentialet

Vi tror på, at "Private dining" bliver en af de helt store tendenser i 2017. Derfor er det et naturligt skridt for os at gribe muligheden for at give danskerne en unik gastronomisk oplevelse i deres eget hjem,  siger ejer Sammy Shafi fra Kokkeriet.

quote Filosofien bag private dining er, at man kan indtage værtsrollen og nyde en aften med sine gæster uden stress og jag i køkkenet

Jacob Bülov Esbensen, medstifter, Neat Meal

Restauranten har indledt et samarbejde med den nystartede online-formidlingsportal Neat Meal. Og i følge portalen er potentialet stort.

- Vi har siden begyndelsen i december modtaget flere bestillinger end forventet, hvilket er med til at bekræfte vores formodning om, at private dining kommer til at vokse støt over de næste par år. Filosofien bag private dining er, at man kan indtage værtsrollen og nyde en aften med sine gæster uden stress og jag i køkkenet,” siger medstifter af Neat Meal Jacob Bülov Esbensen.

Private dining-konceptet indebærer, at kokken har forberedt størstedelen af maden hjemmefra. Ude i det private hjem færdiggør kokken de enkelte elementer i menuen og sørger for anretning, præsentation og efterfølgende rengøring. 

Fakta om Michelin-mad i privaten

  • Neat Meal er stiftet af Jacob Bülov Esbensen og Christoffer Tellefsen. Det er en onlineplatform med henblik på at leje en kok til privaten for en aften (private dining)
  • Kokkeriet er en københavnsk restaurant, som er tildelt Michelin-stjerne for ottende gang i træk. Derudover har Kokkeriet egen kokkeskole og eget catering-firma
Priserne for Michelinmad i privaten begynder ved 800 kr. pr. kuvert
Priserne for Michelinmad i privaten begynder ved 800 kr. pr. kuvert

 

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik