Nu kan du blive ambassadør for ny Ungdomsø

Middelsgrundsfortet skal genopstå som ungdomsø i 2019. Bag ungdomsøen står Spejderne, som lige nu leder efter ambassadører.

Hvis du kunne tænke dig at blive ambassadør for en ø, så har du chancen nu.

quote Vi håber at øen kan blive en platform for næste generations helt store ungdomsbevægelse.

Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef

Spejderne lancerer nemlig en Ungdomsø i 2019, og der kan du som ambassadør agere vært for de allerførste gæster, der træder ud på kajkanten, udover at være med til at udbrede kendskabet til øen generelt.

- Vi leder efter unge mennesker i alderen 15-25 år. Det vigtigste er at man er nysgerrig. Det er ikke et krav at man har en bestemt uddannelse eller en bestemt baggrund, det er ikke et krav, at man er spejder. Man skal være nysgerrig på, hvad den her ø kan udvikle sig til, på vegne af alle danske unge, siger Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef, Spejderne & Ungdomsøen.

En ø af unge for unge

Det er Københavns gamle befæstning Middelgrundsfortet, som i disse dage undergår en markant, og milliondyr, forvandling, så den kan åbne som såkaldt ungdomsø i 2019.

Spejderne købte øen i 2015 for 21 millioner kroner. Siden har Nordea-Fonden doneret yderligere 120 millioner kroner til renovering af øen.

- Vi håber at øen kan blive en platform for næste generations helt store ungdomsbevægelse. De unge ambassadører skal formå at formidle hvilke typer af aktiviteter der er, om det så er fisketure, store koncerter eller friluftsliv. De får et kendskab til øen og skal formidle hvad den står for til andre unge, siger Frej Elbæk Schjeldal.

Hvis du er interesseret i at blive ambassadør for Ungdomsøen, kan du sende en ansøgning her.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik