Nordsjællands Politi hylder borgerne

Endnu en gang giver Nordsjællands Politis facebookopdatering et smil på læben.

Nordsjællands Politi beviser endnu en gang, at de er med på 'beatet' på sociale medier. I deres nyeste opdatering hylder de borgerne i Helsingør. Med et godt teamwork, var en flok borgere nemlig med til at anholde en tyv. 

I opdateringen skriver Nordsjællands Politi:

"I fredags viste en flok borgere i Helsingør, hvad det betyder, når man står sammen."

Herefter beskriver de, hvordan en ældre herre blev bestjålet under et besøg på toilettet på en lokal café.

"Den ældre herre skyndte sig ud fra toilettet og underrettede de øvrige gæster om, hvad der var sket, og så tog gæsterne ellers fat. En af gæsterne kontaktede straks os, mens en anden gæst strammede snørebåndene og satte efter den formodede gerningsmand," skriver politiet forsætter:

"På løbeturen igennem Helsingørs gader fik den jagtende cafégæst hurtigt selskab af endnu en borger, der deltog i forfølgelsen af den formodede gerningsmand. En snarrådig kvinde så jagten og opfangede hurtigt situationen, så hun stak elegant et ben ud foran den formodede gerningsmand, da han i fuld fart forsøgte at passere hende. Manden skvattede lang som han var og tabte blandt andet sine nøgler samt nogle af sine egne penge – og vigtigst af alt tabte han tid."

Flere borgere råbte herefter 'stop tyven', mens den forslåede gerningsmand var på vej ind på en parkeringsplads. Her møder han endnu en borger, som ifølge Nordsjællands Politi får 'stoppet tyven'. 

"Den formodede gerningsmand var på dette tidspunkt også noget afkræftet, og han ventede derfor pænt i borgernes varetægt på, at vi kort efter ankom til parkeringspladsen og tog ham med til politistationen. Særdeles stærkt arbejde af alle de involverede borgere!" afslutter Nordsjællands Politi. 

Du kan læse hele opdateringen her: 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik