Nordsjælland blev spist af ulvene

Med et nederlag på 3-1 på udebane til FC Midtjylland, får FC Nordsjælland nu svært ved at holde liv i medaljedrømmene.

Hvis FC Nordsjælland skulle gøre sig nogen forhåbninger om at få opfyldt deres medaljedrømme, så krævede det en sejr ude over FC Midtjylland.

På forhånd var holdet fra Nordsjælland dog svækket, idet de manglede spillere som Andreas Macsø og Godsway Donyoh.

Det startede ellers godt, for på trods af, at midtjyderne havde sat sig på spillet, så lykkedes det for Marcus Ingvartsen at bringe FCN foran efter 30 min. spil - det var angriberens 19. sæsonmål.

Herefter gik det dog ned af bakke for Kasper Hjulmands tropper. Og med mål i det 35 og 43 minut, så kunne FC Midtjylland gå til pause foran 2-1.

Efter 71 min. bragte Midtjylland sig foran med 3-1 og lukkede dermed definitivt kampen.

Dermed ligger FC Nordsjælland nu 3 point efter netop FC Midtjylland og 1 point efter Lyngby (der dog har spillet en kamp færre) i den direkte kamp om bronzemedaljerne.