Modekonge tiltalt for vold

Den danske modekonge Erik Brandt er tiltalt for gadevold. Han nægter sig skyldig.

Den 13. april skal dansk modes 'grand old man' i retten. Erik Brandt er således tiltalt for gadevold efter et skænderi med en beboer i den opgang, hvor han bor.

Ifølge anklageskriftet skubbede Erik Brandt en kvinde i brystet med begge hænder, så hun mistede balancen. Episoden skal være fundet sted på Esplanaden tidligt på aftenen i september 2015, skriver Ekstra Bladet.    

Modemandens advokat, Anders Nemeth, oplyser til Ekstra Bladet, at det er straffelovens mildeste voldsparagraf, der er taget i brug, og at Erik Brandt i øvrigt erklærer sig ikke-skykldig. 

- Det er korrekt, at Erik Brandt er tiltalt efter straffelovens mildeste voldsbestemmelse i  forbindelse med nogle nabostridigheder. Han nægter sig skyldig, og alt, hvad der iøvrigt skal siges i den sag, vil blive fremført på retsmødet i næste uge, siger Anders Nemeth til Ekstra Bladet. 

Hverken Erik Brandt eller Anders Nemeth ønsker at kommentere yderligere på sagen. 

Erik Brandt bor i dag på Esplanaden i Indre By i København.  

72-årige Erik Brandt er kendt som den ene halvdel af det succesfulde modebrand ’Margit Brandt Design’. 

Brandet kom til verden i midten af 1960'erne og slog for alvor igennem i 1970'erne, hvor Erik og Margit Brandt ud over smukke kreationer også blev kendt for at leve et luksuriøst liv.

Brandet 'Margit Brandt' blev relanceret i 2005. Margit Brandt døde i 2011 af lungesygdommen KOL. Efterfølgende har Erik Brandt blandt andet deltaget i tv-programmet ’Vild med dans’. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik