Massefyring i PostNord: 105 mister job i hovedstadsområdet

I disse dage bliver medarbejderne i PostNord prikket på skulderen. Allerede inden weekenden vil samtlige afskedigelser være overstået.

 

quote Det er naturligvis et chok på den måde, at nu kan de fleste gå og tænke på, om det bliver dem.

Eigil Johannesen

Der bliver stadig sendt færre breve mellem danskerne - altså dem af papir - og blandt andet derfor gennemfører PostNord lige nu en større fyringsrunde på 520 medarbejdere. 

Heraf vil 105 af afskedigelserne finde sted i hovedstaden og Nordsjælland, oplyser selskabet til TV 2 Lorry. 

Man forhandler stadig om, hvordan kagen skal skæres, så det har ikke været muligt at uddybe, præcis hvor mange medarbejdere som mister jobbet på de forskellige kontorer og posthuse. 

Det forlyder dog, at den nyåbnede postterminal i Høje Taastrup går fri i denne omgang. Her arbejder cirka 400 mennesker, som sorterer breve og pakker. 

I Lorrys område blev enkelte medarbejdere prikket på skulderen igår, og allerede inden weekenden vil alle fyrringer være effektueret. 

Fællestillidsmand Eigil Johannesen har før udtalt til TV 2 Lorry, at folk er nervøse.

- Det er naturligvis et chok på den måde, at nu kan de fleste gå og tænke på, om det bliver dem. De går og spørger, om det bliver dem, sagde han.

Han frygter, at der snart vil ske yderligere fyrringer, da SKAT har besluttet, at der fremadrettet skal være moms på pakkepost. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik