Mand stukket med kniv i Helsinge

Natten til mandag har politiet anholdt seks personer efter knivstikkeri i Helsinge. De er mandag morgen løsladt igen.

Seks personer er i løbet af natten til mandag blevet løsladt af Nordsjællands Politi efter at være blevet afhørt i en sag om en ung mand, der blev stukket i benet med en kniv i Helsinge søndag aften.

Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Jan Hedager tidligt mandag morgen.

Ifølge vagtchefen viser det sig nemlig, at de alle seks er venner med den unge mand.

- Det har vist sig, at de seks personer, der blev anholdt og taget med til afhøring, alle er venner med ham, siger vagtchefen.

Gerningsmanden er således stadig på fri fod. Dog er det lykkedes politiet at komme nærmere spor af vedkommende i løbet af natten. Politiet har stadig ikke noget motiv til knivstikkeriet.

- Vi har haft politihunde omkring gerningsstedet deroppe i løbet af natten, og de har fundet en række tekniske beviser. Dem skal vi nu skal have undersøgt, men vi mangler stadig gerningsvåbnet, siger vagtchef Jan Hedager.

Søndag klokken 21.35 modtog Nordsjællands Politi et opkald fra en borger om en mand, der var kommet til skade i Vestergade i Helsinge.

Der er tale om en ung mand fra lokalområdet. 

Da politiet ankom til Vestergade, var den sårede stadig i selskab med en gruppe bekendte, der efterfølgende blev taget med på politistationen.

Den unge, sårede mand er tidligt mandag morgen igen hjemme hos sin familie, oplyser politiet.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik