Mand sigtet for hæleri af smykker for 130.000 kroner

Politiet leder fortsat efter en medgerningsmand til hæleriet, der er udført ganske professionelt.

En 21-årig dansk-serbisk mand fra Helsingør er anholdt og sigtet for groft hæleri med smykker.

Manden, der nægter sig skyldig, blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør og varetægtsfængslet frem til 12. april, skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, da politiet vurderer, at der fortsat er mindst en medgerningsmand på fri fod. Den ene er et kendt navn af politiet, og derfor ønskede anklagemyndigheden ikke referater af den sigtedes forklaring i medierne.

Solgte smykker videre 33 gange

Hæleriet med stjålne stykker har ifølge sigtelsen haft en ganske professionel karakter. Den sigtede har – i samarbejde med en eller flere medgerningsmænd – opbevaret, skjult og solgt stjålne smykker til en samlet værdi af mindst 130.000 kroner i perioden fra 1. april 2016 til onsdag i denne uge, hvor han blev anholdt, skriver avisen.

Den sigtede har ifølge politiets sigtelse i 29 tilfælde solgt de stjålne smykker videre til guldopkøberen Ny Fortuna på Østerbro i København, mens han i fire tilfælde har solgt smykkerne til Stjerne Smykker og Petersen Ure og Smykker i Helsingør. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik