Lotto-millionær har meldt sig: "Børnene får gode julegaver!"

I weekenden blev der trukket endnu en millionær hos Danske Spil. Vinderen tilkendegav sig dog ikke med det samme. Men nu har en kvinde meldt sig.

17.032.765 kroner. Så meget lød præmien på , da der i weekenden skulle findes en lottovinder hos Danske Spil. 

Der var også en heldig én, som gik rundt med en kupon, hvorpå de syv heldige tal stod. Personen tilkendegav sig bare ikke. 

quote Vi havde en meget festlig søndag

Nyudklækket lotto-millionær

- Hvis man har købt en Lotto-kupon i Føtex i Husum, så synes jeg, man skal tjekke den.

Sådan sagde Marie Grabow Westergaard, der er pressechef i Danske Spil, i søndags. Og det var der så en kvinde - som ønsker at være anonym - der gjorde. 

- Jeg tænkte, at jeg hellere måtte få tjekket mine tal. Ikke fordi jeg troede, jeg havde vundet, men så huskede jeg da at gøre det, siger vinderen i en pressemeddelse. 

Og sørme om ikke det så var de syv vindertal, der stod på hendes kupon. 

-Jeg blev helt rundt på gulvet. Jeg forstod det slet ikke. Jeg har ikke forstået det endnu. Men lige der, så styrtede jeg bare op og fik mit barn, der var hjemme, til at tjekke tallene. Så var vi flere der var rundt på gulvet, fortæller hun.

Den nyudklækkede millionøse skyndte sig at få samlet hele familien i hjemmet, hvor hendes ene barn havde medbragt champagne til anledningen. 

quote  Børn og børnebørn skal have nogle rigtig gode julegaver.

Nyudklækket lotto-millionær

- Vi havde en meget festlig søndag, siger den heldige vinder. 

Det er endnu ikke helt på plads, hvad de mange millioner skal bruges på. Men som alle andre der vinder over 1,5 million, vil hun få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil. Nogle af pengene er dog afsat. 

-Jeg har flere gange for sjov sagt, at vinder jeg, så skal jeg have en ny bil. Så det skal jeg have nu. Og så skal børn og børnebørn have nogle rigtig gode julegaver, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik