Lokalderby: Sådan undgår du kaos

I forbindelse med fodboldkamp mellem Brøndby IF og FC København i eftermiddag, må der forventes trafikale udfordringer omkring Brøndby Stadion før og efter kampen.

Brøndby Stadion lægger i eftermiddag kl. 16:00 græs til det første Derby mod FC København mesterskabsspillet.

Portene til Stadion åbnes kl. 14 og kampen begynder kl. 16. Sidste fløjt er planlagt til kl. 17.45.

Særtog
DSB har indsat særtog til FCKs fans fra Dybbølsbro Station. Særtoget afgår kl. 13.55 og kører uden stop til Brøndbyøster Station med ankomst kl. 14.06. DSB har ligeledes rekvireret særtog efter kampen. Det er planlagt til at køre fra Brøndbyøster Station kl. ca. 19.

FCK-optog
Politiet opfordrer FCKs fans til at bruge følgende rute fra Brøndbyøster Station til Brøndby Stadion og retur:
Brøndbyøster Torv, Brøndbyøster Boulevard, Brøndbyøstervej, Højstens Boulevard, Park Allé og Brøndbyvester Boulevard til nordsiden af Brøndby Stadion.

Ruten er ca. 2,7 km

Imens FCK-fangruppen passerer, vil det ikke være muligt at krydse deres rute. Øvrige trafikanter skal være opmærksomme på, at de omtalte veje vil blive kortvarigt lukket, mens FCKs optog bevæger sig forbi.
På hele ruten vil der være dialogbetjente, som kan kendes op gule vest og hvide kasketter.

FCK rute kan IKKE krydses
Vær opmærksom på at den rute, som FCKs fans går ad efter kampen, IKKE kan krydses før gruppen af FCK-fans er gået forbi. Derfor vil det ikke være muligt at krydse Park Allé ved Gammel Kirkevej (nord for Hytten), mens FCKs optoget passerer efter kampen.

Det vil sige, at hvis man vælger at parkere nord for Brøndby Stadion, så må man forvente at skulle vente med at krydse Park Allé til FCK-optoget er gået forbi.

For at undgå denne ventetid og for at sikre nemmest afgang fra Stadion, opfordrer politiet til, at man i stedet parkerer syd og vest for Stadion.

Vær også opmærksom på, at det ofte vil det være nemmere at parkere 15 minutters gang fra stadion, frem for at lede efter p-pladser tæt på stadion, samt holde i kø før og efter kampen.

Søg syd-vest om Stadion
Ved tidligere kampe er der opstået ventetid, når grupper af BIF-fans bevægede sig væk fra Stadion mod nord efter kamp.

For at undgå denne ventetid, så opfordrer politiet alle BIF-fans at søge i en bue syd-vest om Stadion – også selv om man har sin bil stående nord for Stadion.

Selv om den rute kan synes længere, så vil det gå hurtigere end at gå direkte mod nord og dermed skulle afvente at FCK-optoget har forladt Park Allé.

Københavns Vestegns Politi opfordrer til at man nøje følger de anvisninger, der gives af politiet på stedet.

Søg information på Twitter og hjemmeside
Øvrig god information fra Brøndby IF om trafikforhold kan findes her:

http://brondby.com/nyhed/2017/04/14/vigtig-trafikinformation-til-alle-derby-tilskuere.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik