Line fik stoffer i sin drink: "Jeg kunne hverken tale eller gå"

I to dage har Line Skaarup ikke kunnet bevæge benene, fordi hun blev bedøvet af en fremmed i natten.

- Jeg har grædt meget. Jeg er faktisk lidt skræmt fra at skulle i byen igen. Jeg har ellers aldrig været bange for at gå ud. 

Det fortæller den 21-årige pædagogmedhjælper Line Skaarup, der natten til lørdag fik sig en meget ubehagelig oplevelse under en bytur i København. 

- Jeg går ud på dansegulvet, mens jeg drikker min drink, og så mærker jeg, at noget er anderledes. Min tunge voksede i  munden på mig, og min krop gav efter og blev tung, siger hun til TV 2 Lorry. 

Line er på natkubben Tyrolia, men hun er faktisk ikke fuld. 

På hospitalet måler de efterfølgende hendes promille til 0,46, men til gengæld finder de både amfetamin, ecstasy og et stærkt bedøvelsesmiddel i hendes blod. 

Hun kunne aldrig finde på at tage stoffer, forklarer hun, så hun er sikker på, at fremmede har hældt midlerne i hendes glas. 

quote Min kæbe blev ved med at ryste. Jeg kunne ikke mærke mine ben, og jeg kunne ikke tale i to timer

Line Skaarup

Kort før hun får det ildebefindende går hun nemlig udendørs for at ryge en cigaret på gaden. 

Man må ikke tage glassene med ud, så dørmanden beder hende om at sætte det. 

- Jeg efterlader ellers ikke min drink, når jeg går ud. Men jeg havde altså tiltro til, at dørmanden passer på den, siger Line Skaarup til TV 2 Lorry. 

På dansegulvet efterfølgende får hun det så skidt, at en ven må hjælpe hende ud. 

Hun bliver først kørt hjem i en taxi, men bliver straks efter kørt på Bispebjerg Hospital af hendes far. 

- Min kæbe blev ved med at ryste. Jeg kunne ikke mærke mine ben, og jeg kunne ikke tale i to timer, fortæller hun om sin tilstand på det pågældende tidspunkt.

På hospitalet får hun flere indsprøjtninger - blandt andet stesolid mod kramper.

Hun får efter et par timer lov at komme hjem igen, men kun fordi hendes mor kan holde øje med hende. 

- Jeg måtte ikke være alene i 24 timer af frygt for blodpropper og kramper, fortæller Line, der søndag eftermiddag stadig ikke kan gå ordentligt på benene. 

Episoden har også rystet Lines mor, Anja Skaarup. 

quote Forældre skal vide, hvor grelt det egentlig står til i nattelivet

Anja Skaarup

- Jeg er frustreret. Jeg er gal. Og jeg er dybt ulykkelig over, at det her er sket for min datter, siger hun til TV 2 Lorry, og uddyber:

- Man forestiller sig jo det værste. At en gerningsmand har håbet på, at min datter er væltet udenfor, så han har kunnet berøve eller voldtage hende.   

Faktisk var Anja Skaarup så fortørnet, at hun skrev en facebookopdatering om hændelsen, der er delt over 1000 gange til skræk og advarsel. 

- Jeg satte mig ned for at skrive et opråb til de unge mennesker først og fremmest. Nu må de passe på hinanden! Jeg har altid sagt, at min datter ikke skal efterlade hendes glas, og alligevel sker det for hende, fordi hun jo stoler på andre. Jeg synes også, at forældre skal vide, hvor grelt det egentlig står til i nattelivet. Det her er jo sindssygt, siger hun. 
 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik