Line Baun Danielsen forlader skærmen

Den populære vært forlader TV 2 Lorry for at koncentrere sig om privat virksomhed

En af TV 2 Lorrys populære nyhedsværter, den erfarne Line Baun Danielsen, forlader TV-stationen for at søge nye udfordringer. 

-Jeg har efter fem fantastiske år på stationen haft grundige overvejelser, og så har jeg altså besluttet, at det er tid til et sceneskift, fortæller hun.

Line Baun Danielsen lægger ikke skjul på, at hun ser tilbage på sin Lorry-tid med begejstring.

-Det har været fem fantastiske år med udvikling og forandringer i et til tider hektisk miljø med skønne kolleger. Nu vil jeg i højere grad fokusere på at fordybe mig i enkeltsager, siger hun.

quote Det har været fem fantastiske år

Line Baun Danielsen

Det betyder med andre ord, at hun vil koncentere sig om en privat virksomhed, der skal arbejde med presserådgivning og medietræning.

Line Baun Danielsen er efterhånden lidt af en sværvægter i den danske TV-verden.

Hun var med fra 1988, da TV 2 startede udsendelserne, og blev der frem til 1996. Siden har hun rundet Nordisk Film, hvor hun blandt andet stod for programmerne Mors Hammer og Linen ud. Samtidig kommenterede hun OL og Tour de France for TV 2, inden hun begyndte på TV3, hvor hun var vært på Onside. Det er også blevet til ansættelser i Danmarks Radio, hvor hun lavede Sporløs og på Go´ Morgen Danmark.

Herefter var hun selvstændig, inden hun begyndte på TV 2 Lorry i august 2011.

TV 2 Lorrys direktør, Morten Kjær Petersen siger om Line Baun Danielsens beslutning:

-Vi har været glade for de år vi har haft Line på TV 2 Lorry, og vi kommer til at savne hende både på stationen og på skærmen. Vi ønsker Line held og lykke med hendes nye projekt.

Og dermed har han fundet kikkerten frem - for på Lorry skal finde en afløser efter Line Baun Danielsens beslutning..

-Det betyder jo at vi nu mangler en studievært på TV 2 Lorry, så vi er nu gået i gang med at finde en ny journalist der kan guide regionens borgere gennem de regionale nyheder.

I videoen over artiklen her kan du gense Line fra nogle af de mange udsendelser, hun har nået her på TV 2 Lorry - og selvfølgelig også den berømte bemærkning om en abe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik