Tivoli vil lokke endnu flere gæster til med nyt samarbejde

Strategisk samarbejde mellem Tivoli og virksomheden Strömma skal lokke endnu flere turister til.

Tivoli er gået i strategisk samarbejde med turismevirksomheden Strömma, der bl.a. står bag Canal Tours, City Sightseeing og Copenhagen Panorama Excursions.

Et samarbejde, hvor man ved hjælp af fælles markedsføring og salg af oplevelser skal lokke endnu flere turister til. 

I praksis skal det blandt andet ske ved, at de to virksomheder sælger hinandens oplevelsesprodukter i billetkontorer og via online webshops.

- Vi ved fra undersøgelser, at kombinationen af f.eks. kanalrundfart og et Tivoli-besøg er blandt turisternes absolutte førstevalg. Nu gør vi det endnu mere smidigt for dem at vælge det til. Vi ser kombinationen af vores oplevelsesprodukter som en bekvem måde at give turisterne noget af det bedste byen kan tilbyde, siger Tivolis underdirektør for salg, Frans Fossing.

Lektor på Center for Turisme, Kultur og Management på Copenhagen Business School, Lise Lyck, kalder samarbejdet en rigtig god ide.

Og hun undrer sig over, at der ikke er langt flere, der gør det samme. For eksempel offentlige kulturinstitutioner. 

- Men jeg tror, at det er fordi de er vant til at operere inden for nogle faste budgetter. Man står på sikker grund og gør, som man plejer, siger Lise Lyck til TV 2 Lorry.

Tivoli er ifølge egne oplysninger Danmarks største turistattraktion med 4,7 mio. gæster i 2015.  Mens Strömma alene i Danmark har over 800.000 passagerer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik