Konservativt angreb på ambassaders P-pladser

Amabassaderne skal ikke have ret til deres P-pladser i aften- og nattetimerne, mener konservativ politiker

Det kan være lidt af en udfordring, det dr med at finde en ledig parkeringsplads i Københavns tættest befolkede områder. Men nu har de konservative på rådhuset fået øje på en række P-pladser, der normalt er lukket land for offentligheden: Ambassadernes parkeringspladser.

-Det provokerer mig, at mange af dem står tomme efter arbejdstid. Derfor foreslår vi, at de i perioden fra  17 til 08 næste morgen skal kunne bruges af borgerne, siger den konservative gruppeformand på Københans rådhus, Jakob Næsager.

Jakob Næsager siger, at han føler sig provokeret af de tomme P-pladser
Jakob Næsager siger, at han føler sig provokeret af de tomme P-pladser

Han påpeger, at problemet er særlig stort ved Mamorkirken og Byretten i det indre København, og derudover også på Østerro, hvor der er en stor samling ambassader.

-Jeg har det fra borgere, der føler sig provokeret af det - og så har jeg spurgt kommunen, hvor man svarer, at man ikke er sikker på , at pladserne i ag bruges efter kontortid, lyder det fra Jakob Næsager.

Sagen skal behandles af teknik- og miljøudvalgets møde mandag i næste uge. Ifølge Jakob Næsager vil nye regler betyde, at der åbnes 100 parkeringspladser i Indre By og på Østerbro til sammen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik