Københavnsk topmodel får ærefuld titel

Topmodellen Josephine Skriver har landet en kontrakt med det verdenskendte undertøjsmærke Victoria’s Secret.

Josephine Skriver har allerede arbejdet for magasiner som Vogue, Elle og L’Officiel og skudt kampagner for Tom Ford og Yves Saint Laurent.

Og hun har gået shows i New York, Milano og Paris for brands som Calvin Klein, Gucci, Prada og Chanel. 

Allerede som 14-årig blev Josephine Skriver opdaget af Unique Models , og tre år senere stormede hun ind på de internationale catwalks.

Og nu træder den 22-årige københavnske topmodel altså ind i modelbranchens absolutte globale elite. 

Josephine Skriver har nemlig fået tildelt den ærefulde titel af 'engel' fra det verdenskendte undertøjsmærke Victoria's Secret, efter at have arbejdet for mærket i flere år. 

Det skriver hun selv på både Instagram og Facebook.

- Er så overvældet af alle glade følelser lige nu! Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal være i min egen krop! Det føles så sindssygt, at dagen endelig er her, skriver hun. 

Artiklen fortsætter under billedet.

 
 
Foto: Instagram

Som 'engel' skal Josephine Skriver være officiel repræsentant for undertøjsmærket, hvis årlige modeshow transmitteres til millioner af tv-seere i mere end 185 lande.

- Victoria’s Secret er verdens største brand, og det at blive en af deres engle, er noget af det største, man kan opnå i modelbranchen. Sammen med mit bureau har jeg kæmpet for det i flere år. Det er en helt vild følelse at nå så stort et mål. Det er det sidste trappetrin, før man træder ind i kategorien af supermodeller. Det er nærmest ubeskriveligt, siger Josephine Skriver, i en pressemeddelse.

Og det er ikke hvilken som helst model, der kan kan kalde sig en 'engel'. 

Hendes forgængere tæller blandt andre danske Helena Christensen, Gisele Bündchen og Tyra Banks, mens hendes nuværende kolleger vil være både Alessandra Ambrosio og Adriana Lima.

Også Jesper Thomsen, der er direktør for Unique Models, glæder sig over Josephine Skrivers nye titel.

- Josephine er den mest målrettede model jeg kender. Hun er ikke kommet sovende til noget men har stille og roligt at arbejde sig op i en branche, der ellers er kendt for meget korte karrierer.  Vi bruger hende med rette som det største forbillede på, hvordan en modelkarriere skal køres. Der er ingen, som fortjener dette mere end hende. At blive Angel er det absolut største, som man kan opnå som model. Det er så fortjent, at Josephine er nået dertil, siger han, i en pressemeddelelse. 

Josephine Skriver er desuden kendt for at tale åbenhjertigt om at være barn af homoseksuelle forældre - et såkaldt regnbuebarn. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik