København danner rammen om ny tv-serie om terror

Tysk produktionsselskab har valgt København som rammen om ny stor milliondyr serie.

Der er både danske og amerikanske skuespillere på rollelisten, når det tyske produktionsselskab Red Arrow International til september kommer til København for at påbegynde indspilningerne af en ny, 90 millioner kroner dyr tv-serie om terrorisme.

Det skriver Berlingske onsdag.

Dermed kan Copenhagen Film Fond sætte punktum for to års forhandlinger med produktionsselskabet, der blandt andet vil optage serien i studier på Filmstationen i Værløse, som holder til på den gamle flyvestation.

En stor del af optagelserne til ny stor tv-serie kommer til at foregå på den nu nedlagte Flyvestation Værløse.
En stor del af optagelserne til ny stor tv-serie kommer til at foregå på den nu nedlagte Flyvestation Værløse.
Foto: TV 2 Kosmopol

Åbning bliver til krigszone

Med en støtte på 11,5 millioner kroner er der tale om Copenhagen Film Fonds største projekt til dato, og fondens direktør Thomas Gammeltoft, kalder den dansk-amerikanske serie for ”et sandt drømmeprojekt”.

- Handlingen udspiller sig i Danmark, flere af de kreative hjerner bag er danske, ligesom skuespillerne og produktionsfolkene bliver danske, og vi får brandet Danmark gennem en international serie, siger han til Berlingske.

Serien får navnet ”Embassy Down” og er skrevet af danske Anders Frithihof August og produceres af to producere fra Nordisk Film.

Omdrejningspunktet er en nybygget amerikansk ambassade i København, der bliver besat af terrorister. Åbningen af ambassaden forvandles til en krigszone, da gæsterne bliver taget som gidsler. I serien følger vi bestræbelserne på at løse gidselsituationen.

TV3’s moderselskab MTG er co-producer på serien, der i Norden vil blive vist på selskabets streamingtjeneste Viaplay i 2018.

Embassy Down

• Politisk thrilleserie i 8 afsnit på 1 time.
• Manuskript: Anders Frithiof August, Arvingerne (2014), Bedrag (2016)
• Instruktør: René Ezra og Tomas Radoor, Krigen (2015), Kapringen (2012), Klassefesten (2011) fra Nordisk Film
• Executive producer: Henrik Bastin, Bosch (2014), American Odyssey (2015) og Mikkel Bondesen, Truth (2015), Forbrydelsen (2011), Burn Notice (2007)
• Premiere: 2018 på Viaplay.

Kilde: digitalt.tv

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik