København: Borgmester søger unge til nyt Ungeråd

De unge i København skal have større indflydelse på byen, derfor vil børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev nu lave et nyt Ungeråd.

Er du mellem 14 og 25 år, og bor du i København? Vil du gerne have mere indflydelse på din by?

Så er det måske noget for dig at være med i Københavns Ungeråd.

Børne og -ungdomsforvaltningen holder workshop i dag, hvor borgmester Pia Allerslev (V) er vært.

Her kan de unge fortælle om deres ønsker og forventninger til et Ungeråd. Alle kan møde op, og tilmelding er ikke nødvendigt.

- Det er vigtigt, at vi politikere lytter til de unge og deres erfaringer, når vi skal træffe beslutninger, der vedrører dem. De unge har tit masser af relevante erfaringer, som vi bør kende, inden vi vedtager ændringer og initiativer, som påvirker deres liv . Derfor håber jeg, at mange unge københavnere dukker op i dag og gør deres indflydelse gældende på, hvordan et ungeråd i København skal se ud, og hvordan det skal fungere, siger Pia Allerslev til TV 2 Lorry.

Inspirationen til Ungerådet kommer fra Aarhus, hvor man har et lignende tiltag, formålet med Ungerådet er at give de unge større indflydelse på den by, de lever i.

Derfor inviterer Pia Allerslev i dag de unge københavnere til en workshop, hvor de kan fortælle, hvordan de gerne have indflydelse, og hvad de skal have mere indflydelse på. På dagens workshop skal der blandt andet diskuteres unges indflydelse i København og mærkesager.

 

 

Hvor og Hvornår?

Mandag den 14. marts

kl. 16-18:30

Kulturstationen Vanløse
Frode Jakobsens Plads 4
2720 Vanløse

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik