Allerød må vinke farvel til internationalt kendt forfatter

Succes-forfatteren Jussi Adler-Olsen flytter fra Allerød. Hovedpersonen fra hans krimier bliver dog foreløbig boende i byen.

Han har skrevet sig til international succes.  Han er manden bag bøger som "Kvinden i Buret", "Fasandræberne" og "Flaskepost fra P".

Han bøger er blevet så kendte af flere af dem er blevet filmatiseret.  Og Allerød har valgt at betale Zentropa for at lade en del af handlingen i "Kvinden i buret" foregå i byen.

Men nu vælger bøgernes forfatter, Jussi Adler-Olsen, at flytte fra Allerød, hvor han har boet siden 1994. Det skriver Lokalavisen Allerød.

Jussi Adler-Olsen flytter 1. oktober til Valby. 

- Jeg kommer meget tæt på Nordisk Film, som jeg skal arbejde meget tæt sammen med de næste måske 10 år. Nu kommer jeg til bare lige at tage mappen under armen og slentre ned til Nordisk Film, siger han blandt andet til avisen.

Allerøds viceborgmester, socialdemokraten Miki Dam Larsen, ærgrer sig over at høre, at Jussi Adler-Olsen nu flytter.

- Vi er jo en kommune, som har gang i mange byudviklingsprojekter. Og den omtale og positive opmærksomhed, hans bøger har givet, er noget, vi har draget nytte af, siger han til TV 2 Lorry.

Selv om forfatteren selv nu flytter,  bliver en del af hans succes indtil videre boende i Allerød. Nemlig vicekriminalkommissæren Carl Mørck, som er hovedpersonen i Jussi Adler-Olsens krimiserie om Afdeling Q, 

Forfatteren vil dog ikke garantere, at Carl Mørck bliver boende for altid.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik