Katja fik sit navn stjålet af hjemmeside

Fysioterapeut fra Hørsholm kæmper en hårdnakket kamp for at få lukket hjemmeside, der misbruger hendes navn

-Det er nok et godt råd til alle. Man skal google sig selv engang imellem. Det gjorde jeg, men resultatet var ubehageligt.

Katka Wassini er fysioterapeut i Hørsholm, og da hun googlede sig selv, fik hun en ubehagelig oplevelse. En amerikansk hjemmeside misbruger hendes navn og narrer penge fra folk.

-Jeg er den eneste i hele verden, der hedder Katja Wassini. Så jeg var ved at få morgenkrydderen galt i halsen, da jeg så, at der igen er en hjemmeside, der har mit navn, forklarer hun til TV 2 Lorry.

 

quote Jeg var ved at få morgenkrydderen galt i halsen

Katja Wassini

Katja Wassini har selv haft hjemmesiden med adressen katjawassini.dk tidligere, da hun var selvstændig fysioterapeut. Nu arbejder hun sammen med andre og 1. september besluttede hun, at det var tid til at lukke siden ned. Det gjorde hun. Men allerede få uger senere var den oppe igen - med samme adresse - og nu forklædt som en hjemmeside fyldt med gode tibud på sko.

Udsnit fra den amerikanske hjemmeside, der misbruger Katja Wassinis navn
Udsnit fra den amerikanske hjemmeside, der misbruger Katja Wassinis navn

-Men det er en side, der tømmer folks konto. Det er svindel, og det er ubehageligt. Ikke mindst for de folk, der får rippet deres konto, forklarer hun.

Via en søn til en af klienterne i fysioterapiklinikken fandt Katja Wassini ud af, at hjemmesiden er amerikansk. Og siden har hun opdaget, at det ikke er nogen nem sag at standse svindlerierne i hendes navn.

-Jeg har meldt det til politiet. Jeg har har henvendt mig til E-mærket, der opfordrede mig til at klage over siden som kunde. Måske giver de så sagen videre til bagmandspolitiet, forklarer hun.

 

Over for Ugebladet Hørsholm bekræfter Nordsjællands politi, at de har sagen - og at den er usædvanlig.

“Vi har modtaget anmeldelsen og skal nu finde ud af, om der ligger noget ulovligt bag dette. Nu skal vores jurister vurdere sagen. Ser de noget ulovligt i dette her, efterforsker vi den”, siger Mogens Mogensen til Ugebladet Hørsholm og tilføjer, at det ikke er hver dag, sådan en sag lander på hans bord.

Vi slutter med et godt råd: Ender du på hjemmesiden www.katjawassini.dk - så køb ikke noget!


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik