Kæmpe dansk 'deal-formidler' konkurs

Stor 'deal-formidler' med hovedsæde i København indgiver konkursbegæring.

Den danske hjemmeside Bownty, der samler deals fra forskellige hjemmesider ét sted, har ingivet konkursbegæring. Det skriver Finans.dk.

På ganske få år blev hjemmesiden en af de store aktører i Europa, og ifølge finans.dk har de blandt andet fået en investering på 25 mio. kr. fra en række prominente investorer. Men nu er der altså indgivet en konkusbegæring.

- Markedet voksede desværre aldrig, som vi havde håbet. Teamet har leveret en solid indsats og lagt meget blod, sved og tårer i Bownty, så det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes, siger Lars Andersen, general manager i Seed Capital og medlem af Bowntys bestyrelse til Finans.dk.

Medstifter Palle Ladbye-Hansen vil ikke sige noget om konkursen.

"Der er pt. en igangværende forhandling/proces om overtagelse af aktiverne af Bownty. Derfor kan jeg endnu ikke udtale mig om situationen," skriver han i en mail til Finans.

Burde ikke påvirke kunder

Ifølge kuratoren i sagen, advokat Anders Hoffmann, kommer konkursen ikke til at påvirke de kunder, der har brugt siden til at finde deals det seneste stykke tid. Bownty sælger nemlig ikke selv deals, men formidler blot kontakten mellem brugerne og de forskellige andre dealsites. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik